به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از قزوین، سردار نقدی شب گذشته در اختتامیه طرح ولایت استانی و در جمع دانشجویان بیان داشت:تبدیل تهدید به فرصت از خصوصیات دانش است؛ بنابراین با همین خصیصه رهبر معظم انقلاب توانستند فتنه 88 که کودتایی علیه آرای مستقیم مردم بود را به نقطه پیروزی بزرگ برای ملت تبدیل کنند.
وی به صبر و بصیرت مقام معظم رهبری اشاره کرد و افزود: در روزهای اخیر کسانی که هسته مرکزی ستاد انتخاباتی کاندیدای فتنه گر بودند در پربیننده ترین رسانه حاضر شده و اعلام کردند که انتخابات در آزادی کامل برگزار شده و ما فتنه و شرارت را قبول نداریم و از فتنه گران نبوده ایم، درحالی که اگر مقام معظم رهبری طبق نظر کسانی که در سال 88 خواهان برخورد با فتنه گران بودند عمل می کرد، اوضاع این چنین پیش نمی رفت.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: اکنون پس از آشکار شدن حق، شاهد حضور همگان در صحن علنی مجلس بودیم، آنها اعلام کردند که انتخابات در آزادی کامل و بدون تقلب برگزار شد و این نتیجه علم و دانش، صبر و بصیرت است که تهدید را به فرصت تبدیل می کند.
نقدی تصریح کرد: در زمان جنگ تحمیلی امکانات ما در حدی بود که توان مقابله با حملات موشکی بغداد علیه تهران را نداشتیم؛ ولی اکنون در عرصه فناوری به پیشرفتی رسیده ایم که نسبت به دشمن پیشتاز هستیم.
وی افزود: ملت ایران با تکیه بر فناوری بومی و قدرت تولید به جای خرید از دیگر کشورها، در رتبه پنجم قدرت موشکی جهان قرار دارند؛ بنابراین 15 سال است که دشمن جرأت حمله به ایران را ندارد.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به قدرت مبتنی بر دانش بومی، گفت: در شرایط اقتصادی کنونی جامعه، بعضی از افراد قائل به امتیاز دادن به غرب برای رفع مشکلات اقتصادی هستند؛ اما همانطور که در جمع اساتید دانشگاه مشهد نیز عرض کردم این افراد جاهل و ابله هستند؛ چرا که با دیدن حقایق عبرت نگرفته و نمی بینند که هیچ یک از کشورهایی که به غرب امتیاز داده اند اکنون در علم و فناوری از ایران جلوتر نمی باشند.
نقدی تصریح کرد: نادیده گرفتن ظرفیت های بومی در جهت شکوفایی اقتصادی ناشی از جهل است و اغلب کشاورزان و دامداران ما سنتی و از دانش روز کشاورزی بی اطلاع هستنند که اگر این اختلاف در علم حل شود، تولید در کشور تا دو برابر افزایش خواهد یافت.
وی ادامه داد: ذخایری که خداوند در اختیار ما قرار داده، ظرفیت های بی نظیری برای ایران است که با دانش و مدیریت باید آن را شکوفا کنیم.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به تقوا و تدبیر حضرت یوسف (ع)، در شرایط قحطی حاکم بر مصر که به جای امتیاز دادن به کشورهای همسایه مدیریت اقتصادی را به دست گرفت، بیان داشت: با امتیاز دادن به بیگانگان هیچ تضمینی برای دوام رابطه با آنها نیست؛ بلکه سبب تکرار مداو م این فرآیند خواهد شد.
نقدی خاطرنشان کرد: یک تحلیلگر ناسیونالیست مصری در مقاله اخیر خود بیان می کند که مصر بیش از 30 سال است که با آمریکا و اسرائیل سازش می کند و این در حالی است که ایران در مقابل آنها ایستاده؛ اما امروز ایران در صنعت، سیاست، فناوری و دیگر عرصه ها از مصر جلوتر است، آمریکا سالانه حدود دو و نیم میلیارد دلار بلاعوض به مصر کمک می کند، با این حال بیش از دو میلیون کشته و آواره در این کشور وجود دارد.