به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، گزارش کامل مصوبات و مصاحبه های هیئت وزیران در این دو جلسه به شرح زیر است:
گزارش مشروح جلسه اول:
هیئت دولت 10 مصوبه دولت احمدینژاد را لغو کرد
هیئت وزیران در جلسه امروز خود که بیش از سه ساعت طول کشید، بعداز اظهارات روحانی و قرائت منشور اخلاقی دولت، تصمیمات و مصوباتی مهم اتخاذ شد که از جمله آنها برای بهبود وضعیت معیشت مردم و نجات دریاچه ارومیه است.
در این جلسه، هیات دولت مصوب کرد که کارگروه نجات دریاچه ارومیه با مسئولیت وزیر نیرو و عضویت وزرای جهاد کشاورزی، کشور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست و نماینده معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی ایجاد شود.
این کارگروه ماموریت یافت با استفاده از سوابق مطالعات و اقدامات قبلی به عمل آمده در این زمینه و بررسیَهای تخصصی و میدانی بیشتر، ظرف 2 ماه راهکارهای نجات دریاچه ارومیه را تدوین و جهت تصمیمگیری نهایی به دولت ارائه کند.
هیات دولت همچنین تصویب کرد که بانک مرکزی و وزارتخانههای مربوط اقدامات لازم را برای ترخیص کالاهای اساسی وارده به کشور بویژه تخلیه و ترخیص کشتیهای حامل کالاهای اساسی را به عمل آورند.
در این جلسه، معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی موظف شد:
الف- ظرف حداکثر دو هفته لایحه اصلاح قانون بودجه سال 1392 را تدوین و به دولت ارایه کند.
ب- گزارش اجرای قانون برنامه پنجم را پس از اخذ گزارش دستگاههای مربوط تدوین و به دولت ارایه نماید تا در هنگام ارایه بودجه سال 1393 مطابق قانون به مجلس شورای اسلامی و مردم ارایه شود.
ج- لایحه بودجه قانون سال 1393 را سریع تر تدوین و به دولت ارایه نماید تا در موعد قانونی مقرر، تقدیم مجلس شورای اسلامی شود.
هیات دولت همچنین تعدادی از آییننامههای اجرایی و اساسنامهها و موضوعات پیشنهادی دستگاهها که در دولت قبل به تصویب رسیده بود ولی به دلیل تغییر دولت ابلاغ نشده بود را مجددا بررسی و تصویب کرد که در سیر ابلاغ قرار خواهند گرفت.
دولت همچنین تعدادی دیگر از این موارد برای بازنگری و در صورت لزوم برای اصلاح به دستگاه های مربوطه و کمیسیون های هیات دولت ارجاع داد تا پس از بررسی بیشتر در دستور کار دولت قرار گیرند.
دولت کنونی همچنین 10 مصوبه دولت قبل را که متضمن ایجاد امتیاز خاص برای اشخاص حقیقی و حقوقی بود و یا تعهد مازاد بر اعتبار برای دستگاهها ایجاد مینمودند را لغو کرد.
بر اساس دستور رییس جمهور، مقرر شد دستگاههای اجرایی اقداماتی را که می توانند در 100 روز بر اوضاع و معیشت مردم تاثیر مثبت داشته باشند، ظرف یک هفته به دولت اعلام کنند.
اعضای هیئت دولت با پایان جلسه و گرفتن عکس یادگاری، به جمع خبرنگاران آمده و به سوالات آنها پاسخ دادند.
روحانی: مصوبه دولت برای تامین کالاهای اساسی
حسن روحانی رئیسجمهوری اسلامی ایران در جمع خبرنگاران با اشاره به تشکیل اولین جلسه هیئت دولت گفت: خدا را شاکرم که اولین جلسه هیئت دولت تشکیل شد و در این جلسه معاونین و وزرا سوگندنامه اخلاقی دولت را قرائت کردند.
وی با اشاره به برگزاری اولین جلسه هیات دولت یازدهم افزود: با برگزاری این جلسه حماسه سیاسی مردم تکمیل شد.
وی با اشاره به مصوبات امروز هیئت دولت گفت:اولین مصوبه دولت در زمینه تامین کالاهای اساسی مردم بود تا مردم از ناحیه تامین این کالاها نگرانی نداشته باشند.
رییس جمهور همچنین با اشاره به بحث نجات دریاچه ارومیه گفت: من قول داده بودم تا در اولین جلسه هیئت دولت تصمیمی برای نجات دریاچه ارومیه اتخاذ شود و کارگروهی در این زمینه زیر نظر وزیر نیرو تشکیل شد تا تصمیمات لازم دراین باره گرفته شود.
وزیر اقتصاد و دارایی :تعیین سود بانکی بر اساس عقود اسلامی
علی طیبنیا وزیر اقتصاد و دارایی در حاشیه هیئت دولت با حضور در جمع خبرنگاران، با اشاره به برنامه عملیاتی خود برای اقتصاد کشور گفت: انشاءالله این برنامه عملیاتی تا اواخر این هفته ارائه خواهد شد.
همچنین وزیر اقتصاد از تصمیم این وزارتخانه برای تعیین نرخ سود بانکی بر اساس عقود اسلامی خبر داد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات:منتفی شدن افزایش قیمت نرخ مکالمات تلفنهای ثابت و سیار
محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در جمع خبرنگاران با اشاره به منتفی شدن بحث افزایش قیمت مکالمات تلفنهای سیار و ثابت گفت: بر اساس مصوبهای که ما پیش از این داشتیم قیمت مکالمات تلفنهای ثابت و سیار افزایش پیدا میکرد که ما با بخشنامهای این افزایش را منتفی کردیم. وی افزود: فکر کردیم که شاید درست نباشد که در ابتدای دولت چنین فشاری به مردم وارد شود.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی:باید به سمت بازگشایی خانه سینما با رعایت مسائل قانونی حرکت کنیم
علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در جمع خبرنگاران با اشاره به اولویتهای خود در حوزه فرهنگ گفت: ما اولویتهای زیادی در بخش فرهنگ داریم اما مهمترین برنامه ما این است که شورای فرهنگ عمومی را فعال کنیم.
وی افزود: در شرایطی هستیم که آسیبهای فرهنگی فوقالعادهای علیه ما وجود دارد و ماهواره و مسائل دیگر امروز فرهنگ کشور را تهدید میکند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: از این رو ما باید در خصوص مقابله با تهاجم فرهنگی و همچنین ارتقاء فرهنگ اسلامی کار و فعالیت کنیم که یکی از اولویتهای دولت نیز همین است.
همچنین جنتی در پاسخ به سؤال دیگری درباره بحث خانه سینما گفت: خانه سینما یک قرارگاه برای سینماگران است که مسائل صنفی خود را مطرح میکنند و ما باید به سمتی برویم که با رعایت مسائل قانونی، خانه سینما بازگشایی شود.
وی افزود: امروز مجموعهای از اختلافات وجود دارد که باید بر اساس قانون، این اختلافات برطرف شود.
همچنین وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بر ضرورت برقراری عدالت فرهنگی در جامعه تأکید کرد.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی: توقف اجرای طرح پزشک خانواده شایعه است
حسن قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پایان جلسه هیئت دولت با حضور در جمع خبرنگاران با اشاره به برخی از شایعات در مورد توقف طرح پزشک خانواده گفت: توقف طرح پزشک خانواده شایعه است و این طرح در حال اجراست.
وی در جمع خبرنگاران افزود: اجرای این طرح در استان های شامل این طرح ادامه دارد و قرار شد اشکالات آن برطرف شود که نبود هماهنگی میان دستگاههای مجری طرح از جمله این مشکلات است.
رییس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری:یک راهبرد منسجم برای سازمان میراث فرهنگی تعریف میشود
محمدعلی نجفی رئیس سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در پایان جلسه هیئت دولت و در جمع خبرنگاران گفت: به نظر می رسد این سازمان در گذشته راهبرد مشخصی نداشته است بنابراین باید با اتخاذ تدابیری مناسب راهبرد آن به صورت منسجم تعریف و تدوین شود.
وی افزود: این سازمان از سه رکن میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تشکیل شده که این سه واحد توسعه متوازنی نداشته است بنابراین باید تلاش کنیم تا هویت و ماهیت سازمان بازتعریف و ساماندهی شود.
رییس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری گفت: اولویتهای ما این است که تعامل و ارتباط سه رکن فعالیت سازمان را ایجاد کنیم و این فرهنگ سازمانی و هویت واحد بر مجموعه فعالیتها حاکم باشد.
وزیر تعاون، رفاه و کار:حل مشکل اشتغال با مدیریت صحیح و احیای تعاونی ها
علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه در جمع خبرنگاران و در پایان جلسه هیئت دولت، در پاسخ به سئوالی درباره برنامه های این وزارتخانه گفت: حل مسئله اشتغال وظیه دولت است و با توجه به شرایط فعلی کشور و وضعیت بودجه تلاش می کنیم وضعیت اشتغال را با مدیریت صحیح بهبود ببخشیم.
وی افزود: در این میان احیا تعاونی ها جزو سرفصل های اصلی برنامه های ما است تا بتوانیم زمینه را برای رشد تعاونی ها حاصل کنیم چرا که تعاونی ها در حالت نیمه تعطیل قرار دارند.
گزارش مشروح جلسه دوم
دومین جلسه هیئت دولت تدبیر و امید صبح امروز بهریاست حسن روحانی و با حضور وزرا و معاونین رئیس جمهور در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد.
در حاشیه این جلسه، تعدادی از وزرا به سؤالهای خبرنگاران پاسخ دادند.
محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه در جمع خبرنگاران در خصوص حوادث این روزهای کشورهای مصر و سوریه اظهار داشت: با این اتفاقات ممکن است منطقه بهسمت افراط برود و نگرانیهایی که در این کشورها اتفاق افتاد، ممکن است فراتر رود و به سایر کشورها سرایت کند.
وی در خصوص تماس تلفنی اشتون با وی نیز با بیان "ما در مورد حوادث منطقه مصر و سوریه صحبت کردیم"، افزود: اشتون برای ورود به بحث هستهای ابراز تمایل کرد و ما هم تأکید کردیم که اگر اراده سیاسی در طرف مقابل وجود داشته باشد، همانگونه که رهبری و ریاستجمهوری فرمودند، رسیدن به راهحل، کار دشواری نیست بهشرطی که طرف مقابل بخواهد براساس شناسایی حقوق مردم ایران و رفع نگرانیها در مورد برنامه هستهای و رسیدن به راهحل صلحآمیز حرکت کند.
وزیر امور خارجه در مورد اینکه آیا مذاکرات هستهای به وزارت امور خارجه انتقال داده خواهد شد، گفت: هیچ تصمیمی در این مورد از سوی ریاست جمهوری به ما ابلاغ نشده است.
ظریف در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه رئیسجمهور به نیویورک یا قرقیزستان سفر میکند یا خیر، گفت: در این مورد رئیس جمهور باید تصمیم بگیرد و هنوز هیچ تصمیمی گرفته نشده است. ما در حال برنامهریزی سفر وی به نیویورک هستیم ولی خود رئیس جمهور باید تصمیم نهایی را بگیرند.
ظریف در مورد سفر به قرقیزستان و شرکت در اجلاس شانگهای نیز گفت: این سفر برای ما بسیار اهمیت زیادی دارد و در آن مذاکرات دوجانبهای از سوی آقای روحانی با مقامات دیگر کشورها انجام خواهد گرفت و مذاکره با پوتین هم جزو همین برنامههاست.
وی در بخش پایانی سخنانش با محکوم کردن هرگونه دخالت خارجی در سوریه گفت: امیدوار هستیم با یک دید بازتر و پیدا کردن راهحلهای مناسب از خونریزی و حوادث ناگوار در این منطقه جلوگیری شود.
علوی: برای بازگشت کسانی که بعد از اتفاقات سال 88 خلافی نکردهاند تضمین میدهیم
حجت الاسلام سید محمود علوی وزیر اطلاعات نیز در حاشیه جلسه هیئت دولت گفت: کسانی که بعد از وقایع سال 88 از کشور خارج شده و خلافی مرتکب نشده باشند، پیگیر هستیم تا مشکلاتشان برای ورود به کشور حل شود.
وی افزود: برای بازگشت کسانی که بعد از اتفاقات سال 88 خلافی نکردهاند، تضمین میدهیم که مشکلی بهوجود نخواهد آمد.
دهقان: بهرهبرداری از زیردریایی فاتح جزو برنامههای 100روزه وزارت دفاع است
سردار حسین دهقان وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح هم در حاشیه دومین جلسه هیئت دولت اعلام کرد: بهرهبرداری از زیردریایی فاتح جزو برنامههای 100روزه وزارت دفاع است.
وی با تبریک فرارسیدن 31 مرداد روز صنعت دفاعی اظهار داشت: من این روز را به همه کارکنان خدوم وزارت دفاع و نیروهای مسلح تبریک میگویم.
وی همچنین در خصوص دستاوردهای جدید برای بهرهبرداری در روز صنعت دفاعی گفت: انشاءالله در یک فرصت مناسب خبرهای مربوط به دستاوردها را اعلام خواهیم کرد.
وزیر دفاع در پاسخ به این سؤال زیردریایی فاتح در حال حاضر در چه مرحلهای قرار دارد و آیا مرحله تست نهایی آن به پایان رسیده است یا خیر؟ گفت: زیردریایی فاتح و همچنین دستاورهای پدافندی جزو برنامه 100 روز اول دولت است که انشاءالله به آنها دست خواهیم یافت.
وزیر کشور: عجلهای برای تعیین استانداران جدید نداریم
عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور هم امروز گفت: ملاک در تعیین استانداران سوابق، تخصص، کارآمدی، تعهد و در خدمت سیاستهای دولت بودن است.
وی با بیان عجلهای برای تعیین استانداران جدید نداریم، افزود: درخصوص معرفی استانداران، در حال بررسی گزینهها هستیم. تغییر استانداران پس از ارزیابی اولیه و بررسی شاخصها انجام خواهد شد. همچنین در انتخاب معاونین و استانداران، اصلاحطلب یا اصولگرا بودن آن فرد برایم مهم نیست.
وزیر کشور با بیان اینکه نشستهایی دورهای با مسئولین احزاب و گروههای سیاسی نیز برگزار خواهد شد، گفت: هدف ما روشن کردن و بهبود وضعیت احزاب است و تلاشمان این است که احزاب حرفهای در ایران فعالیت داشته باشند. امیدواریم خانه احزاب بتواند فعالیت خود را آغاز کند البته توسعه احزاب و قانونمندکردن و شفاف کردن عملکرد آنها در دستور کار ما قرار دارد.
رحمانی فضلی همچنین از آغاز تغییرات ستادی در این وزارتخانه از دو هفته آینده خبر داد.
امین زاده:خبر لغو مرخصی 9ماهه زایمان مادران صحت ندارد
الهام امینزاده معاون حقوقی رئیس جمهور که فعلاً تنها زن عوض کابینه یازدهم است، خبر لغو مرخصی 9ماهه زایمان مادران را تکذیب کرد و گفت: این موضوع در حال بررسی است.
وی در پاسخ به این سؤال که مصوبهای که هیئت دولت در اولین جلسه خود آن را مطرح کرد، شامل چه مواردی بود، گفت: فعلا 8 مصوبه مطرحشده در رسانهها، بهطور کامل لغو شده است.
معاون حقوقی رئیس جمهور افزود: مغایرت با قانون، بار مالی داشتن و مسائل زیستمحیطی از علل ابطال برخی مصوبات بوده و البته هنوز 2 مصوبه در دست بررسی است.
امینزاده افزود: برخی وزارتخانهها خودشان داوطلبانه با مصوبههای قبلی مخالفت کرده بودند.
وی در پاسخ به این سؤال که آیا مصوبه افزایش مرخصی زایمان مادران به 9 ماه ابطال شده یا خیر، اظهار داشت: این مصوبه هنوز لغو نشده و در دست بررسی است و باید نظر وزارت بهداشت و بررسیهای لازم دراینباره صورت بگیرد تا نظر نهایی نیز اعلام شود.
خبر وزیر اقتصاد از انتخاب رئیس بانک مرکزی
علی طیبنیا وزیر امور اقتصاد و دارایی نیز در پاسخ به این سؤال که آیا تصمیمی در مورد نحوه اجرای هدفمندی یارانهها گرفته شده یا خیر، گفت: در جلسه امروز، دراینباره صحبتی نشد اما هدف این است که مصوبات مجلس و قانون را در مورد هدفمندی یارانهها اجرا کنیم.
وی افزود: باید جلوی رشد نقدینگی گرفته شده و در بازار ارز ثبات حاکم شود چرا که در این صورت میشود هدفمندی را بهنحوی صحیح عملیاتی کرد.
وزیر اقتصاد در پاسخ به این سؤال که گفته میشود طرحهای ناتمام دولت قبلی در این دولت در دستور کار قرار نخواهد گرفت، تصریح کرد: طرحهای نیمهتمام ربطی به دولت گذشته و فعلی ندارد و با توجه به کمبود منابع مالی، بایستی طرحهای عمرانی را اولویتبندی کنیم و عمده منابعمان را بهسمتی سوق دهیم که زودتر به نتیجه برسد.
طیبنیا همچنین در پاسخ به سؤال دیگری مبنی بر اینکه رئیس بانک مرکزی چهزمانی تعیین خواهد شد، گفت: انشاءالله بهزودی معرفی خواهند شد.
نجفی: برای افزایش سفرها برنامه داریم
محمدعلی نجفی معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری که فعالیت رسمی خود را در این سازمان از روز گذشته آغاز کرده است، در پاسخ به این سؤال که یکی از روزنامهها آماری منتشر کرده مبنی بر اینکه در طول سال تنها 47 درصد مردم میتوانند سفر داشته باشند، گفت: بنده این آمارها را تأیید نمیکنم و باید به یک آمار دقیق در این زمینه دست یابیم و سپس اظهار نظر کنیم.
وی افزود: با جمعبندی و رسیدگی به کمبودها برنامهای برای افزایش سفر برای مردم خواهیم داشت.
نعمت زاده:برنامه 100روزه صنعت هفته آینده ارائه خواهد شد
محمدرضا نعمتزاده وزیر صنعت، معدن و تجارت هم یکی دیگر از دولتمردانی بود که در حاشیه جلسه امروز دولت به سؤال خبرنگاران پاسخ داد.
نعمتزاده درباره اینکه وی قرار بود برنامه صدروزهای در حوزه صنعت اعلام کند و بعد از آن با وزیر اقتصاد جلسهای داشته باشد، گفت: ما این موضوع را اعلام کردیم و این برنامه را در مدت یک هفته آینده ارائه خواهیم کرد.
وی ادامه داد: در واقع برنامه کوتاهمدت ما همین برنامه صدروزه است که مقدمات آن فراهم میشود و بعد از آن در طول زمان برنامههای بعدی را اعلام خواهیم کرد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت درباره تعیین نرخ خودرو افزود: فعلاً در دولت تصمیمی در این خصوص گرفته نشده است و ما در حال بررسی هستیم و تا دو سه هفته آینده نتیجه اعلام میشود.
نعمتزاده همچنین در پاسخ به سؤالی در خصوص سیاستهای این وزارتخانه در بخش معدن، اظهار داشت: اکنون در این خصوص درحال برنامه ریزی هستیم، اما این چیزی نیست که در مدت یکی دو روز بتوانیم به نتیجه برسیم.
وی گفت: بخش معدن قطعاً باید فعالتر از گذشته باشد.
چیتچیان: نخستین جلسه بررسی معضل دریاچه ارومیه هفته آینده برگزار میشود
حمید چیتچیان وزیر نیرو یکی دیگر از اعضای تیم اقتصادی دولت بود که به تشریح برنامههای این وزارتخانه پرداخت و گفت: موضوع مدیریت مصرف آب از مسائلی است که بهصورت فشرده روی آن فعالیت میکنیم، چرا که مدیریت منابع ما در گروی مصرف صحیح آب در بخش کشاورزی خواهد بود.
وی ادامه داد: در بحث تأمین برق سال آینده نیز کار فشردهای انجام میدهیم و این موضوع اهمیت دارد.
وزیر نیرو گفت: بحث بدهیهای وزارت نیرو به پیمانکاران و بخش خصوصی نیز از مسائل دیگری است که روی آن کار میکنیم.
چیتچیان همچنین در پاسخ به سؤال خبرنگاری درباره اینکه یکی از مصوبات هیئت دولت در نخستین جلسه، بحث دریاچه ارومیه بود و بررسی این موضوع به کجا رسید و چه تصمیمی اتخاذ شده است، اظهار داشت: همه طرحهایی که در گذشته روی آن کار شده بود و تمام سوابق مسئله را جمعآوری میکنیم و بخشی را نیز جمعآوری کردهایم و بهیاری خدا هفته آینده نخستین جلسه این کمیته را برگزار و اقدامات گذشته را مرور و ارزیابی میکنیم تا مشخص شود برای آینده درباره چه موضوعی بحث کنیم و امیدواریم تا دو ماه آینده نتیجه کار به هیئت دولت ارائه شود.
حجتی: من مسئول قاچاق گندم نیستم
محمود حجتی وزیر جهاد کشاورزی نیز که پس از هشت سال دوباره به هیئت دولت برگشته است در خصوص روند قاچاق گندم تولید داخل و واردات گندم، گفت: من مسئول قاچاق نیستم بلکه مسئول بخش تولید هستم.
وی تأکید کرد: برای جلوگیری از قاچاق گندم و تولید داخل و واردات گندم باید طرحهای افزایش تولید را قبل از کشت، دنبال کنیم تا تولید، اقتصادی باشد و افزایش محصول را در پی داشته و قیمتها نیز منطقی باشد.
برنامههای وزیر ارتباطات برای بخش خصوصی
محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات که در مراسم تودیع و معارفه خود بر ایجاد آرامش در این وزارتخانه تأکید کرده بود در حاشیه جلسه هیئت دولت بر اهمیت بخش خصوصی اشاره کرد و به خبرنگاران حوزه دولت، گفت: در حمایت از بخش خصوصی برنامهای داریم که در دوره متوسط و کوتاهمدت زیرساختارها را فراهم و برای بهرهوری از بنگاههای کوچک و متوسط، بخش خصوصی را فعال کنیم.
وی ادامه داد: بخشی را راهاندازی خواهیم کرد تا مردم و بخشهای مختلف آنچه را که فکر میکنند به آنها اجحاف شده یا فشاری وارد شده، بررسی کنیم تا همهچیز بر اساس قانون باشد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد: اشکالی هم وجود دارد در مورد خدمات مختلفی که اپراتورهای ثابت و همراه ارائه میدهند و مردم فکر میکنند این خدمات رایگان است اما با فعال کردن شمارهای بهطور مرتب هزینهای را پرداخت میکنند، مردم باید با این مقررات آشنایی داشته باشند.
پورمحمدی: مردم خیلی وقتها از پشت صحنهها خبر ندارند
حجت الاسلام مصطفی پورمحمدی وزیر دادگستری که پس از شش سال غیبت به جلسات پاستور راه یافته است در پاسخ به این سؤال که برای جلوگیری از ویژهخواریها چه اقداماتی انجام خواهید داد، گفت: باید مطالعات کارشناسی قبل از مصوبات، خوب انجام شود اما گاهی اوقات بهدلیل بیدقتی مصوبهای از جایی پیشنهاد و بهسرعت تصویب میشود و عملاً امتیاز ویژه و فوقالعاده درآمدسازی برای جمعی، بخشی و منطقهای ایجاد میکند که تبعات زیادی را بههمراه دارد.
وی با تأکید بر دقت و حساسیت دولت در اینگونه مسائل، خاطرنشان کرد: قرار شده است درباره مصوبات قبل از تصویب، مطالعات خوبی صورت گیرد تا مصوبات برای عموم مردم مفید باشد و امتیاز خاصی برای فرد، گروه و جناح خاصی نباشد.
وزیر دادگستری در خصوص نحوه اطلاعرسانی خود در مورد مصوبات تصویب شده به مردم نیز اظهار داشت: این مصوبات منتشر میشود اما مردم خیلی وقتها از پشت صحنهها خبر ندارند، مهم این است که تیم تصویب کننده دقت کند و اجازه ندهد چنین مصوبات خاص تصویب و بخشی از فعالان اقتصادی تبدیل به غول اقتصادی شوند.
وی با بیان اینکه دقت در دولتهای قبلی بوده و اکنون هم هست، خاطرنشان کرد: دیگر دستگاهها هم در نظارت قوه قضاییه کمک میکنند و این جزو روال جاری و عادی ماست که باید آن را تعقیب کنیم.
پورمحمدی در پایان درباره زمان مشخص شدن ریاست سازمان بازرسی کل کشور نیز گفت: دراینباره به قوه قضاییه مشورت دادهایم و آنها نیز در حال رایزنی هستند.
آخوندی: سیاستها و تصمیمات اتخاذشده در مورد مسکن مهر "عیناً" ادامه پیدا میکند
عباس احمد آخوندی وزیر راه و شهرسازی که این روزها بهجای علی نیکزاد پرکارترین وزیر دولت دهم این وزارتخانه را مدیریت میکند، درخصوص مسکن مهر که سوژه اکثر رسانهها و مطبوعات شده است، گفت: سیاستها و تصمیمات اتخاذشده در مورد مسکن مهر عیناً ادامه پیدا میکند و قرار نیست طرحهای نیمهتمام آن متوقف شود.
وی در پاسخ به سؤالی درباره افتتاح کامل آزادراه تهران شمال گفت: ساختار مشارکت این طرح و نحوه مدیریت آن ایراد زیادی دارد و با توجه به اینکه این طرح 18 سال است نیمهتمام است، ایراد فنی و اجرایی کمتری دارد اما مشکل بیشتر به ساختار مشارکت و مدیریت برمیگردد که باید در آن تجدید نظر شود.