آخرین اخبار:
کد خبر:۲۵۸۶۱۹

ضریح جدید حضرت عبدالعظیم در دستان استاد فرشچیان + عکس

مسئولیت طراحی و نظارت بر ساخت ضریح جدید حضرت عبدالعظیم الحسنی علیه السلام به استاد فرشچیان سپرده شد.
ضریح جدید حضرت عبدالعظیم در دستان استاد فرشچیان + عکس

به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، در جلسه ای با حضور آیت الله محمدی ری شهری، تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم الحسنی علیه السلام، مسئولیت طراحی و نظارت بر ساخت ضریح جدید حضرت عبدالعظیم الحسنی علیه السلام به استاد فرشچیان سپرده شد.

 

در این نشست که با حضور جمعی از مدیران آستان مقدس حضرت عبدالعظیم الحسنی علیه السلام برگزار شد، آیت الله محمدی ری شهری  با تاکید بر این نکته که می بایست ضریح جدید در حال ساخت یک اثر هنری ماندگار و اثرگذار معنوی باشد افزود:حدیث عرضه دین حضرت عبدالعظیم الحسنی علیه السلام که در آن مبانی اعتقادی حضرت مورد تائید واقع شده و ایشان مشمول دعای امام زمان خویش شده اند، می‌بایست با ظرافت و دقت در ساخت ضریح جدید به مخاطبان منتقل شود.

 

آیت الله محمدی ری شهری گفت: اهالی تهران و اطراف آن و نیز همه زائران این حرم مطهر از جهان تشیع از این اثر ارزشمند معنوی و ماندگار برخوردار خواهند شد، از این رو باید با حساسیت و جدیت خاصی ساخت این ضریح منور انجام شود.

 

در این نشست گزارشی از اقدامات انجام شده در خصوص مراحل ساخت ضریح مطهر حضرت عبدالعظیم الحسنی علیه السلام مطرح شد.

 

استاد فرشچیان در این جلسه گفت: من در زندگی شخصی خود تاکنون حاجات بسیاری را با توسل به حضرت عبدالعظیم الحسنی علیه السلام و یاری خدای متعال گرفته ام و خودم را مدیون این حضرت می دانم.

 

وی همچنین با تشریح نکاتی که به لحاظ هنری می بایست در ساخت ضریح منور، مد نظر قرار گیرد تصریح کرد: باید نقطه عطف همه طرح های هنری در اماکن متبرکه، ذکر و یاد خدا و کلام و منقبت ائمه معصومین علیهم السلام باشد.

 

ضریح در حال ساخت حضرت عبدالعظیم الحسنی علیه‌السلام با ابعاد 390 سانتی متر طول، 290 سانتی‌متر عرض و 296 سانتی‌متر ارتفاع با اسکلت ورق استیل و روکش چوب ساج در حال ساخت است.

 

طراح اولیه اسکلت داخلی این طرح محمد میرزا علی تهرانی از متخصصان معماری کشور است.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار