به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از کرمان، محمد امین خواجه حسنی روز گذشته در نشست خبری از برگزاری همایش ملی «سبک زندگی در تمدن سازی نوین اسلامی» در کرمان خبر داد و گفت: این همایش نخستین بار در کشور 29 و 30 مهرماه سال جاری در استان کرمان برگزار خواهد شد.
وی با بیان اینکه 15 مردادماه جاری آخرین مهلت ارسال چکیده مقالات به دبیرخانه این همایش بوده است، تصریح کرد: نتایج آثار ارسال شده در 31 مرداد ماه جاری اعلام شده است.
دبیر همایش ملی «سبک زندگی در تمدن سازی نوین اسلامی» افزود: 3 شهریور ماه جاری نتایج اولیه روی سایت همایش قرار گرفته است.
خواجه حسنی آخرین مهلت ارسال اصل مطالب مقالات برگزیده شده در این همایش را 15 شهریورماه جاری خبر داد و گفت: نتایج نهایی این همایش در 14 مهرماه جاری اعلام می شود.
وی با بیان اینکه این همایش در قالب هفت محور کلی و 81 محور جزیی یکی از جدیدترین همایشهایی است که برای اولین بار در کشور برگزار می شود، گفت: هفت کنفرانس علمی تخصصی محورهای این همایش در یک روز برگزار می شود تا این مقالات علمی را مورد ارزیابی قرار دهند.
دبیر همایش ملی «سبک زندگی در تمدن سازی نوین اسلامی» عنوان کرد: محورهای انتخاب شده در این همایش می توانست محور برگزاری یک همایش بزرگ باشد.
ارسال 430 مقاله به دبیرخانه همایش ملی «سبک زندگی در تمدن سازی اسلامی»
خواجه حسنی از ارسال 430 مقاله به دبیرخانه این همایش خبر داد و گفت: 410 مقاله پذیرفته شده است که 179 مقاله آن اجتماعی و که کمترین مقالههای ارسالی در حوزه حقوقی است.
وی با اشاره اینکه پوستر فرخوان این همایش به کلیه واحدهای مراکز آموزش عالی کشور ارسال شده است؛ افزود: وب سایت همایش ملی «سبک زندگی در تمدن سازی اسلامی» راه اندازی شده که ثبت نام و ارزیابی چکیده مقالات به صورت مکانیزه انجام شده است.
دبیر همایش ملی «سبک زندگی در تمدن سازی نوین اسلامی» گفت: تاکنون بیش از یک میلیون و 1200 نفر از سایت همایش بازدید و 700 نفر کاربر برای ارسال مقالات از سراسر کشور ثبت نام کرده اند.
خواجه حسنی تصریح کرد: بیش از 50 نفر از اعضای هیات علمی دانشگاههای استان کرمان و امام حسین تهران داوری مقالات ارسال شده را انجام داده اند.
وی از ثبت این همایش در پایگاه استنادی جهان اسلام ISI خبر داد و گفت: بیش از 3000 نفر ساعت برای انجام این همایش فعالیت کردند.
دبیر همایش ملی «سبک زندگی در تمدن سازی نوین اسلامی» اولین و مهم ترین هدف این همایش را تبدیل گفتمان ولایت و گفتمان والد جامعه عنوان کرد و بیان داشت: اگر دغدغه اصلی گفتمان غالب در عرصه های مختلف فرهنگی، معنوی، بصیرتی، علمی و غیره براساس هندسه ترسیمی ولایت فقیه شکل بگیرد بزودی شاهد تحولی عظیم در کاهش ناهنجاریهای کشور هستیم.
خواجه حسنی گفت: بیانات و تدابیر ولایت فقیه همواره برخاسته از موارد عالی توأم با واقع بینی و کارشناسی دقیق از وضعیت موجود کشور است که در صورت اطلاع رسانی دقیق، ارائه جزئیات و جاری ساخت آن در بستر جامعه شاهد عملی شده آن خواهیم بود.
وی در ادامه افزود: غلبه این گفتمان و عملیاتی شدن تدابیر ولایت فقیه علاوه بر شکوفایی و رشد روز افزون ایران اسلامی موجب گذر از گردنههای صعب العبور در جهان می شود.
رئیس دانشگاه امام حسین(ع) کرمان دومین هدف این همایش را آسیب شناسی و اصلاح بخش حقیقی تمدن که شامل سبک زندگی، رفتار اجتماعی و اخلاق عمومی و فرهنگ زندگی با ایمان به توحید و اسلام ناب محمدی (ص) است، برشمرد.
خواجه حسنی بیان داشت: سومین هدف این همایش تبیین فرهنگ زندگی، اخلاق و حقوق است.
وی در تشریح آخرین هدف این همایش عنوان کرد: استفاده از ظرفیت فکری و عملی این نخبگان در عرصههای مختلف جامعه است.
دبیر همایش ملی «سبک زندگی در تمدن سازی نوین اسلامی» با اشاره به اینکه این همایش در پی بیانات مقام معظم رهبری در سفر به خراسان شمالی کلید خورد، گفت: با تدبیر فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان طرح غلبه گفتمان ولایت برای نخستین بار در کشور برگزار می شود.
خواجه حسنی افزود: اولین گام این همایش تشکیل شورای سیاستگذاری بوده و مجری این همایش همه واحدهای آموزش عالی استان کرمان و همچنین دانشگاه امام حسین (ع) تهران است.
ایجاد دبیرخانه دائمی همایش ملی «سبک زندگی در تمدن سازی نوین اسلامی»
وی تصریح کرد: این همایش در هفت کمیته تخصصی از جمله اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، حقوقی، سیاسی و مدیریتی برگزار می شود.
دبیر همایش ملی «سبک زندگی در تمدن سازی نوین اسلامی» با بیان اینکه مصوبات آخرین جلسه شورای سیاستگذاری این همایش سه مورد است، گفت: اولین مورد آن روند پیشرفت این همایش مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
ایجاد رشته سبک زندگی نوین اسلامی در دانشگاه شهید باهنر کرمان
خواجه حسنی از ایجاد دبیرخانه دائمی این همایش خبر داد و گفت: برای اولین بار در کشور رشته سبک زندگی نوین اسلامی در دانشگاه شهید باهنر کرمان بعد از تصویب در شورای عالی فرهنگی جزو رشتههای مورد پذیرش دانشگاهی قرار خواهد گرفت.
وی بیان داشت: شرایط گزینش مقالات حاصل ملاکهای سنجش شده دانشگاههای تهران و شهید باهنر کرمان است که 26 پارامتر را در بر می گیرد.
رئیس دانشگاه امام حسین (ع) کرمان افزود: خروجی این همایش چاب بیش ازهفت کتاب مجموعه مقالات با حداقل یک هزار صفحه است و بیش از 40 مقاله از استان کرمان ارسال شده است.
خواجه حسنی افزود: مقالات برگزیده به دو شکل سخنرانی و پوستر به صورت مکانیزه در سالن همایش دانشگاه شهید باهنر کرمان ارائه می شود.
وی با اشاره به اینکه این همایش برخلاف سایر همایشهای علمی کشور هیچ مبلغی از شرکت کنندگان دریافت نکرده است؛ گفت: قریب به 300 نفر از خارج استان در این همایش حضور دارند که برآورد اعتبار اولیه این همایش بالغ بر 200 میلیون تومان بوده است.