کد خبر:۲۵۹۸۹۶

نمایشگاه «زئران خدا» در خرم‌آباد گشایش یافت

رئیس ستاد اقامه نماز آستان مقدس حضرت معصومه (س) گفت: نمایشگاه « زئران خدا» با هدف ترویج نماز٬ مباحث توحیدی و خداشناسی در خرم آباد گشایش یافت.
نمایشگاه «زئران خدا» در خرم‌آباد گشایش یافت

حجت الاسلام نبی نژاد در گفت‌و‌گو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در خرم آباد، در حاشیه افتتاح نمایشگاه «زئران خدا» گفت: نمایشگاه «زئران خدا» با هدف ترویج نماز٬ مباحث توحیدی و خداشناسی با پیشنهاد نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد لرستان و با همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی خرم آباد برگزار شده است.

 

وی ادامه داد: در این نمایشگاه بازدیدکنندگان در غرفه های مختلف با آداب و آثار و برکات دنیوی و اخروی نماز٬ فلسفه نماز٬ نماز جماعت و مسجد محوری٬ فرهنگ سازی نماز اول وقت٬ زیباهای نماز شب٬ فرهنگ حجاب فاطمی و حجاب و عفاف آشنا می شوند.

 

رئیس ستاد اقامه نماز آستان مقدس حضرت معصومه (س) گفت: در بخش های جنبی این نمایشگاه نیز مشاوره٬ مباحث تربیتی٬ پرده‌خوانی و مسابقه حفظ حدیث برگزار می شود.

 

نبی نژاد خاطرنشان کرد: این نمایشگاه تا ۱۶ شهریور پذیرای بازدیدکنندگان در محل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی خرم‌آباد است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار