آمریکایی‌ها به دنبال نظامی‌ کردن مضاعف منطقه هستند/ ضرورت عبرت از تاریخ برای آمریکایی‌ها
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۶۰۴۲۷
سردار سلامی در همایش سوریه سنگر مقاومت:

آمریکایی‌ها به دنبال نظامی‌ کردن مضاعف منطقه هستند/ ضرورت عبرت از تاریخ برای آمریکایی‌ها

جانشین فرمانده سپاه گفت: آمریکایی‌ها از عراق عبرت نگرفته‌اند و به دنبال نظامی‌ کردن مضاعف منطقه هستند.

به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، سردار حسین سلامی جانشین فرمانده سپاه پاسدار انقلاب اسلامی عصر امروز در همایش سوریه سنگر مقاومت اظهار داشت: ما در آستانه یک نقطه عطف راهبردی در سرنوشت منطقه هستیم احتمال وقوع واقعه‌ای سنگین با پیامدهای وسیع وجود دارد. یک التهاب روانی و سیاسی تحت تأثیر نظام سلطه با مدیریت امریکا به وجود آمده است.


جانشین فرمانده سپاه ادامه داد: آنچه که امروز شاهد آن هستیم تداوم شکست‌های امریکا و هم‌پیمانان منطقه‌ای اوست منطقه ای که با نام خاورمیانه معروف است دارای چهار موضوع اصلی است که تمامی اتفاقات در اطراف این چهار موضوع شکل گرفته است. 1. اسلام 2. انرژی 3. ژئوپولتیک 4. امنیت اسرائیل.


وی افزود: این چهار موضوع محورهای اصلی راهبرد امریکا را در منطقه شکل داده‌اند شکست‌های امریکا در منطقه حول این چهار محور عامل اصلی تغییر سیاست امریکا در منطقه شده است.


سردار سلامی گفت: راهبرد جدید امریکا یعنی خاومیانه جدید به معنی همسوسازی همه نظام‌های منطقه با منافع امریکاست یکی از استراتژی‌های اصلی امریکا در منطقه همین همسوسازی و همانندسازی است.


جانشین فرمانده سپاه ادامه داد: اگر دقت کنیم سیاست های امریکا در منطقه همگیر، منطبق بر همین راهبرد خاورمیانه جدید است چرا که خاورمیانه سکوی پرش همه قدرت‌ها جهت تسلط بر جهان است.


وی افزود: ذخایر انرژی عمده جهان در این منطقه وجود دارد و همین موضوع چشم‌انداز همین منطقه را در جهان درخشان کرده است.


سردار سلامی گفت: امریکایی‌ها به دنبال تقابل اسلامی امریکایی و اسلام ناب هستند تا بتوانند جلوی وحدت دنیای اسلام را بگیرند.


جانشین فرمانده سپاه ادامه داد: ارزش‌های ژئوپلیتیک به علاوه نفت به علاوه امنیت اسرائیل این ایده‌ را به امریکا القاء کرده است که باید تمامی کشورهای منطقه را تحت پوشش خود قرار دهد.


وی افزود: با وجود اینکه امریکایی‌ها تمام استراتژی‌ها را امتحان کرده و شکست خورده‌اند اکنون به دنبال رخنه در مرکز مقاومت یعنی سوریه هستند.


سردار سلامی گفت: بیداری اسلامی در مقابل سناریوهای امریکا در حال شکل‌گرفتن است مردم مسلمان در مورد جنایت‌های امریکا آگاه شده و تلاش امریکا جهت حفظ نفوذ سیاسی خود در منطقه باعث تقابل مردم منطقه با امریکا شده است.


جانشین فرمانده سپاه ادامه داد: اقدامات امریکا هیچ نتیجه‌ای جز افول پرستیژ امریکا و توسعه نفرت از امریکا نداشته است.


وی افزود: امریکایی‌ها از عراق عبرت نگرفته‌اند و به دنبال نظامی‌ کردن مضاعف منطقه هستند. آیا آنها با حمله به افغانستان و عراق توانستند جلوی گسترش خشونت را بگیرند.


سردار سلامی گفت: آیا استراتژی امریکا برای حفظ امنیت رژیم صهیونیستی توانست آرامش را به منطقه بازگرداند اگر توانست چرا جنگ‌ 33 روزه امریکا و اسرائیل را به زانو درآورد.


جانشین فرمانده سپاه گفت: هر کس از تاریخ درس نگیرد مجبور به تکرار تجربه‌های تلخ آن خواهد بود. اتفاقات منطقه عبرت‌ها و تجربه‌های بزرگی را به ما نشان داد که دخالت نیرو فرامنطقه‌ای در داخل کشورهای منطقه سرنوشت خوبی را به ارمغان نمی‌آورد.


وی افزود: این منطقه به گونه‌ای است که هر چه یک قدرت بیشتر در آن دست و پا بزند بیشتر در آن فرومی‌رود.


سردار سلامی گفت: امریکا فرصت آزمون و خطا در منطقه را ندارد چرا که دخالت‌های نابه‌جای امریکا تا به همین امروز هم معضلات و مشکلات بی‌شمار اجتماعی و اقتصادی را برای این کشور به ارمغان آورده است.
 

پربازدیدترین آخرین اخبار