کد خبر:۲۶۱۲۰۱
مدیرکل امور فرهنگی- هنری وزارت آموزش و پرورش:

آثار هنری پیام داشته باشند تا ماندگار شود

مدیرکل امور فرهنگی- هنری وزارت آموزش و پرورش گفت: آثار هنری باید پیام داشته باشند تا ماندگار شوند؛ مانند آثار عطار و فرشچیان که به دلیل پیام داشتن ماندگار شده‌اند.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، محمدی امروز در اختتامیه ششمین جشنواره «هشتمین خورشید ولایت» در مرکز همایش‌های آستان قدس رضوی بیان داشت: آثار هنری باید پیام داشته باشند تا ماندگار شود مانند آثار عطار و فرشچیان  که به دلیل پیام داشتن ماندگار شده‌اند.


وی افزود: چنانچه فیلم برای مردم اجرا نشود لذت فراگیر نخواهد شد و تلاوت در گوشه ذهن خواهد ماند.


مدیر امور فرهنگی- هنری وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: نمایش و سرود باید در مدارس اجرا شود تا فراگیر شوند.


در ادامه این جشنواره علوی، قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی گفت: باید با قلم و ابزار هنر مبانی دین را به رشته تحریر در آوریم و اندیشه رضوی را به جهان منتقل کنیم.


وی افزود: امروز میلیون‌ها نفر با یک عرض ارادت به حضرت رضا(ع) تمام افسردگیشان از بین می‌رود و آن نورانیت به زندگیشان می‌تابد.


قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی با اشاره به اینکه دهه کرامت ایامی است که انسان می‌تواند نگاهش را متوجه امام رضا(ع) کند، بیان داشت: به کار بردن زیبایی و نشاط در آثار زمانی اثر بخش خواهد بود که انسان با سیره و الگوی حضرت آشنا و از زندگی ایشان الگوگیری کند.


علوی با تاکید بر اینکه در راستای علوی عمل کردن باید رفتار خود را با سیره رضوی منطبق کرد، گفت: چنانچه کار هنرمندانه انجام داد؛ اما عمل نکرد فایده‌ای نخواهد داشت؛ چراکه همه این اقدامات هنرمندانه مقدمه است و زمانی ارزشمند خواهد بود که انسان به آن عمل کند.


وی با اشاره به اینکه عصر امام رضا(ع) را عصر ذهبیه می‌نامند؛ گفت: این عصر، عصر علم و دانش بود؛ چراکه علاوه بر شور و نشاط، فکر امام و مبانی اسلام همراه داشت.
 

قائم مقام تولیت آستان قدس گفت: امروز صدها مرکز تبلیغاتی و ده‌ها مبلغ آماده شده تا سبک زندگی رضوی را به دنیا منتقل  کنند تا مردم بتوانند از این منبع فیض ببرند تا به سعادت برسند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار