کد خبر:۲۶۱۴۳۲
رئیس عقیدتی سیاسی نیروی انتظامی یزد:

آموزش قرآن از تکالیف والدین بر فرزندان است

حجت الاسلام زارع با اشاره به اهمیت ترویج قرآن در جامعه گفت: آموزش قرآن از تکالیف والدین بر فرزندان است.
آموزش قرآن از تکالیف والدین بر فرزندان است
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یزد؛ حجت‌الاسلام محمد علی زارع امروز درمراسم افتتاحیه اولین مسابقات قرآنی کارکنان ادارات استان یزد گفت: قرآن کریم از زیباترین سخنان محسوب می‌شود و کلامی که به زیبایی قرآن باشد و یا از قرآن زیباتر باشد وجود ندارد.
 
وی با تاکید بر تحقیق و جستجو در قرآن کریم و آیات الهی بیان کرد: برای درک حقایق و مبانی و معانی قران در عمق وجودی انسان و بهره‌گیری از آن باید باید در قرآن تفقه کرد.
 
رئیس عقیدتی سیاسی نیروی انتظامی استان یزد با بیان اینکه باید روح و روان و حقیقت انسان از وجود آیات الهی بهره‌مند شود تصریح کرد: قرآن شفا است و شناخت قرآن برای شفای سینه که همان روح و روان است موثر خواهد بود.
 
زارع با اشاره به تلاوت زیبای قرآن افزود: پرمنفعت‌ترین داستان‌ها در قرآن بیان شده و زمانی که با دل و جان به تلاوت قرآن بپردازیم و توصیف آن را درک کنیم می‌بینیم که سراپای آن نصیحت است.
 
وی با تاکید بر تمسک از قرآن برای نجات از بیراهه و کج‌روی انسان ادامه داد: کلام الهی برای هدایت انسان است و راه درست را به انسان نشان می‌دهد که اگر آن راه را ادامه بدهیم قطعا به سرمنزل مقصود خواهیم رسید.
 
رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی نیروی انتظامی استان یزد با اشاره به اینکه هر اندازه انسان از قرآن دور شود از هدایت صحیح دور شده تصریح کرد: قرآن، به همان اندازه‌ای که انسان را در مسیر هدایت قرار می‌دهد دوری از قرآن نیز همان میزان انسان را به بیراهه می‌برد.
 
زارع گفت: برای اعتلای قرآن و توجه بیشتر به موضوعات قرآنی برای نخستین بار مسابقات قرآنی کارکنان ادارات یزد برگزار می‌شود.
 
وی با اشاره به اینکه مسابقات گوناگونی برگزار شده و یا برگزار خواهد شد ادامه داد: نخستین دوره از مسابقات قرآن کارکنان ادارات در رشته قرائت  ویژه آقایان برگزار می‌شود.
 
زارع بیان کرد: با توجه به سهمیه‌ای که در نظر گرفته شده است از هر اداره در استان تنها یک نفر حق شرکت در مسابقات را دارد که شرکت‌کنندگان در این دوره از مسابقات 39 نفر هستند.
 
رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی نیروی انتظامی استان یزد در پایان بیان کرد: این مسابقه در سطح استانی برگزار می‌شود و از نفرات اول تا سوم با اهدای لوح و جایزه نقدی تقدیر خواهد شد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار