به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یزد، ملکی امروز در مراسم افتتاحیه کارگاه اموزشی «مدیریت استراتژیک با رویکرد فرهنگی» در دانشگاه پیام نور یزد با اشاره به اهمیت حضور تشکل های دانشجویی در سطح جامعه گفت: یکی از مکان هایی که در جامعه سرنوشت ساز است دانشگاه ها می باشد که در این راستا تشکل های دانشجویی بیشترین سهم را به خود اختصاص می دهند.
وی بیان کرد: یکی از مهمترین مشکلاتی که فعالین دانشجویی بدان گرفتارند عدم درک وظایف خود در مواقع گوناگون می باشد که نمونه ان را در مسائلی همچون قضیه محاصره غزه، جنگ سوریه، فتنه 88، شیعه کشی توسط وهابیت می توان دید.
مسئول ناحیه بسیج دانشجویی استان یزد با اشاره به دلایل سردرگمی فعالین دانشجویی تصریح کرد: یکی از مهمترین دلایل آن مشکل معرفتی می باشد که در آن نیز سردرگمی در خصوص قرار گرفتن در وضعیت کنونی و همچنین ندانستن وظایف خود وجود دارد که می توان با پیگیری مباحث امام(ره)، مقام معظم رهبری، شهید آوینی، شهید مطهری و همچنین برگزاری جلسات با دیگر فعالین دانشجویی و فعالین فرهنگی، فکری با گفتمان انقلاب اسلامی و اسلام ناب آشنا شد و آن را حل نمود.
ملکی خاطرنشان کرد: در این راستا باید توجه داشت که با مطالعه صرف نیز نمی توان این مباحث را نهادینه نمود اما حداقل می توان اسلام ناب را تشخیص داد و تمایز ان را با دیگر اسلام ها بررسی کرد و چرا امام برای ان قیام کرد؟ و مشکل اصلی برخی از متدینین با امام(ره) چه بود.
وی افزود: دلیل دیگر این سردرگمی ها نیز مشکلات روبنایی است با این معنی که اکثر اوقات با قدرت تحلیل مسائل و اتفاقات روبرو گردیم و در اجرا و عمل سردرگم باشیم و با کلیات گفتمان امام و انقلاب آشنایی داشته باشیم و در عمل نیز ندانیم که این نگاه را چگونه محقق نماییم.
مسئول ناحیه بسیج دانشجویی استان یزد ادامه داد: ما برای رفع این مشکل نیز ما باید گفتمان انقلاب اسلامی و غلبه آن را در شهر و منطقه عمل خود را فعال نماییم و از سوی دیگر نیز در فرایند انجام فعالیت های اجتماعی، فرهنگی و سیاسی خودمان را از لحاظ معرفتی، اجتماعی، دینی و معنوی در روندی رو به رشد قرار دهیم.
ملکی بیان کرد: هر مجموعه به سبب اینکه از جمعی از افراد شکل گرفته که باید اصول رعایت نمود که شاید در نگاه اولیه چندان ارزشی و دینی محسوب نشود ولی با دقت در تعالیم اسلامی در می یابیم که غالب این اصول و نکات، کاملا ارزشی و مبنای دینی دارد و در روایات و احادیث نیز به ما مسلمانان توصیه شده است.
وی در پایان بیان کرد: دو اصل اساسی خالص بودن نیت در راه خدا وداشتن نگاه بلند مدت تربیتی و معرفتی از مهمترین اصولی است که هر فردی باید برای انجام فعالیت های خود در نظر بگیرد و در صورتی که این را انجام داد حتما به سر منزل حقیقی و هدف خود خواهد رسید.