آخرین اخبار:
کد خبر:۲۶۲۹۰۹

افزایش کلینیک‌های تخصصی در برنامه کاری‌ سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران در دیدار با نماینده ولی فقیه در مازندران، گفت: افزایش کلینیک‌ها و تخت‌های بیمارستانی در برنامه کاری‌ام قرار دارد.
افزایش کلینیک‌های تخصصی در برنامه کاری‌ سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران
به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، قاسم جان بابایی ظهر امروز در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان مازندران با اشاره به فعالیت خود در کلینیک طوبی، بیان داشت: ایجاد کلینیک های تخصصی و فوق تخصصی طوبی با تعرفه دولتی علاوه بر کم کردن هزینه های گزاف درمانی، پناهگاهی برای بیماران به ویژه بیماران خاص و سرطانی است.
 
وی، ویزیت روزانه 100 بیمار در بخش خون را یکی دیگر از خدمات کلینیک طوبی نام برد و افزود: ارتباط پزشک با بیمار نباید پولی باشد و کلینیک طوبی توانسته است به این هدف جامه عمل بپوشاند.
 
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران، با بیان اینکه این کلینیک در سطح کشور نمونه و الگویی برای سایر مراکز دولتی است، تصریح کرد: به همین منظور افزایش کلینیک ها و تخت های بیمارستانی را در برنامه کاری ام گنجاندم.
 
جان بابایی، گفت: برای ارایه خدمات درمانی به بیماران سرطانی و کمک به آنها، پیشنهادات مراکز درمانی خصوصی را نپذیرفتم و ترجیح می دهم در بخش دولتی کارکنم.
 
وی، رضایت مردم را یکی از اولویت های کاری خود در دانشگاه علوم پزشکی مازندران دانست و افزود: کلینیک های تخصصی و فوق تخصصی طوبی در شهرهای قائمشهر و آمل نیز در حال راه اندازی است.
 
محمدمهدی ناصحی، رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی مازندران نیز در این دیدار در سخنانی، تواضع، قناعت، همت، دلسوزی، مردم دوستی و با انگیزه بودن را از ویژگی های برجسته جان بابایی برشمرد و تصریح کرد: ایشان از پزشکانی هستند که در حوزه دولتی، بدون هیچ چشم داشتی برای بیماران به ویژه بیماران سرطانی تلاش می کنند.
 
وی با تاکید براینکه جان بابایی دین خود را به مردم مازندران ادا کرد، گفت: وی از بنیانگذاران مجمع خیرین سلامت در دانشگاه علوم پزشکی مازندران بوده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار