کد خبر:۲۶۳۱۵۲

اردوی جهادی دانشجویان آموزشکده سما خرم‌آباد کلید خورد

مسئول بسیج دانشجویی آموزشکده فنی سما خرم‌آباد گفت: 70 نفر از دانشجویان جهادی این دانشگاه به دهستان ازنا و سگوند شهرستان خرم‌آباد اعزام شدند.
اردوی جهادی دانشجویان آموزشکده سما خرم‌آباد کلید خورد

محمد دریکوند در گفت‌و‌گو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در خرم آباد، بیان داشت: 70 نفر از دانشجویان جهادی آموزشکده فنی سما خرم آباد از روز گذشته تا ششم مهرماه امسال در روستاهای محروم دهستان، ازنا و سگوند شهرستان خرم آباد به ارائه خدمات عمرانی، آموزشی، پزشکی و فرهنگی خواهند پرداخت.

 

وی افزود: تکمیل دو باب مسجد شامل انجام برق کشی، لوله کشی آب، موزائیک کف، سرامیک کاری نما، تکمیل سرویس های بهداشتی و دیوار چینی حیات توسط دانشجویان جهادی در این اردو انجام می شود.

 

مسئول بسیج دانشجویی آموزشکده فنی سما خرم آباد گفت: امیدواریم که همزمان با برگزاری اختتامیه این اردو این مساجد نیز افتتاح شوند.

 

دریکوند برگزاری یادواره شهدا، ویزیت رایگان بیماران و توزیع رایگان دارو با تجویز پزشک همراه و همچنین برگزاری کلاس های آموزش خیاطی، گلدوزی، کامپیوتر، زبان انگلیسی، نقاشی و سوادآموزی را از دیگر برنامه های این اردو اعلام کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار