علی رضا سیاروک در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ایلام، بیان داشت: اردوی جهادی، حرکتی خودجوش و منسجم است که با هدف مقدس کسب رضای خدا و خدمت به مردم مناطق محروم انجام می شود.
وی افزود: هدف بسیج سازندگی از برگزاری این طرح، تربیت کادر همطراز با انقلاب اسلامی، خدمت به خلق خدا، ثابت کردن کارآمدی نظام و کمک به دولت است.
مسئول سازندگی سازمان بسیج دانشجویی ایلام گفت: انجام فعالیت های عمرانی، مذهبی، اجتماعی، هنری، فرهنگی، علمی، آموزشی و پزشکی از رویکردهای طرح هجرت است؛ اما در این میان آنچه که حائز اهمیت است عمل به بیانات رهبر انقلاب مبنی بر اقتصاد مقاومتی با تاکید بر خود اشتغالی، کارآفرینی و اشاعه فرهنگ خود اتکایی در مناطق روستایی است.
سیاروک با اشاره به اینکه حوزه کاری در اردوهای جهادی مناطق محروم است، تصریح کرد: رویکرد بسیج سازندگی بر اساس مسئله محوری و شناخت راهکارها می باشد، در طرح هجرت با در نظر گرفتن ظرفیت ها به کمبودها توجه می شود.
وی افزود: در عملکرد اردوهای جهادی پنج فاکتور به عنوان عوامل اجرایی مورد نظر است، این عوامل شامل دانشجویان، سازمان بسیج دانشجویی، نهادها و ادارات اجرایی، دانشگاه ها و مردم مناطق محروم است.
مسئول سازندگی سازمان بسیج دانشجویی ایلام تصریح کرد: استان ایلام در سال 1391 به عنوان دومین استان فعال در سطح کشور در بحث اردوهای جهادی معرفی شد. در سال جاری نیز عملکرد دانشگاهیان جهادگر ایلامی در مناطق محروم این استان بسیار چشمگیر و قابل توجه بود.
سیاروک تاکید کرد: دانشجویان دانشگاه ایلام وظیفه خدمت به روستای سرطاف که یکی از روستاهای محروم استان ایلام است را بر عهده داشتند، آنان متولی ساخت یک واحد مسکونی برای خانواده ای نیازمند و مستضعف بودند، این خانواده پس از سال ها انتظار به همت گروه جهادی خاکیان بی ادعا از دانشگاه ایلام صاحب منزل شدند.
وی گفت: خدمت رسانی به روستای سرطاف تنها به ساخت پروژه های عمرانی محدود نمی شود، دانشجویان دانشگاه ایلام در عرصه های مذهبی، پزشکی، اجتماعی، فرهنگی و آموزشی به مردم این روستا خدمات شایانی ارائه کردند.
مسئول سازندگی سازمان بسیج دانشجویی استان ایلام افزود: از برنامه های مذهبی که به همت گروه جهادی خاکیان بی ادعا برای مردم روستای سرطاف برگزار شد، می توان به برپایی مراسمات آیینی، ختم قرآن، برگزاری مراسم شهادت امام جعفر صادق(ع)، ولادت حضرت معصومه (س)، آموزش قرآن به نوجوانان، غباروبی مسجد و آموزش احکام بانوان اشاره کرد.
سیاروک با اشاره به برنامه های فرهنگی اجرا شده در روستای سرطاف تصریح کرد: مجهز کردن کتابخانه این روستا به قفسه و کتاب، تهیه 1000 جلد کتاب و دیوار نویسی نمونه ای از فعالیت فرهنگی دانشجویان دانشگاه ایلام در روستای مذکور است.
وی گفت: تهیه ملزومات مورد نیاز برای مستمندان، برگزاری کارگاه های خانواده، مشاوره و روانشناختی از جمله خدماتی بود که این گروه در زمینه های اجتماعی انجام می دادند، در کنار این فعالیت ها برگزاری کلاس های آموزشی مانند کامپیوتر، هویه کاری و زبان انگلیسی باعث پرکردن اوقات فراغت دانش آموزان این روستا در فصل تابستان می شد.