اولین رمز موفقیت رزمندگان اسلام صبر و تقوای الهی است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، آیت الله محمد مروج ظهر امروز در خطبههای نماز جمعه شهرستان قوچان با اشاره بیان موضوع دشمنشناسی توسط خداوند در قرآن کریم تصریح کرد: یکی از بحثهای قرآن دشمن شناسی بوده که باید اول دشمن و سپس اهداف و در نهایت آرزوهایش را بشناسیم و خداوند متعال امت اسلام را مخاطب این موضوع قرار داده است.
وی اضافه کرد: دشمن به شکل مقطعی با مؤمنان مخالفت نمیکند بلکه برای همیشه به دنبال جنگ با مؤمنان است تا زمانی که آنان را از دینشان بازگرداند و به کمتر از آن راضی نیست.
امام جمعه قوچان با اشاره به این موضوع که قبل از پیروزی انقلاب ملت ایران از خود اختیار نداشته و کشورهای غربی تعیین کننده امور بودند، گفت: امام خمینی(ره) مردم را بیدار کرده و ارزشهای اصیل اسلام را بیان کردند و نوکر آمریکا را از ایران بیرون کرده که همین دلیل مخالفت آمریکا با ایران است.
وی یادآور شد: در سال 59 یک قرارداد سه جانبه نظامی میان مصر، عربستان و عراق بسته و در 14 مرداد همان سال صدام پس از 22سال قطع رابطه با عربستان سعودی وارد این کشور شد.
مروّج افزود: در این دیدار عربستان سعودی هدیهای شامل نقشه کامل اوضاع اقتصادی، سیاسی، سرزمینی و نظامی ایران را به صدام برای یک تهاجم جنگی کامل اهدا کرد.
وی کم کردن تحمل مردم و بیحوصله کردن را یکی از کارهای دشمنان برشمرد و بیان داشت: در جنگ هشتساله دفاع مقدس دشمن به دنبال از بین بردن صبر مردم ایران و اشغال کشور بود که مردم صبورانه ایستادگی کردند و صبر و تقوای الهی اولین رمز پیروزی رزمندگان اسلام است.
رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان قوچان در قسمت دیگر خطبههای نماز جمعه با اشاره به اهمیت بالای تعلیم و تربیت بیان داشت: مسئولیت تعلیم و تربیت نه تنها متوجه معلمان و اساتید در دانشگاهها و مدارس بوده بلکه وظیفه پدران در خانواده نیز است.
وی ادامه داد: اولین گام انبیاء برای معلمی و مسلمان کردن انسانها این بود که مردم با شناخت و آگاهی به اسلام روی آورند و دین در دل آنها وارد شود و این همان کاری است که امام خمینی(ره) فرمودند: «معلمی شغل انبیاءست.»
خطیب جمعه قوچان خاطرنشان کرد: کار معلم این است که مؤمنین را آموزش داده و به دنبال تغییر رفتار در وی نیز باشد یعنی ارزش علم به عمل است نه به معلومات.
وی بیان کرد: اگر ایمان انسان همراه با علم باشد هم وی را ثابت قدم کرده و هم از آن منفعت میبرد چون تغییر با رفتار صورت پذیرفته است.