کد خبر:۲۶۳۵۲۸
سید ضیاء هاشمی در گفت‌وگو با «خبرگزاری دانشجو»:

روندی که آقای ایوبی پیش گرفته سال 72 اتفاق افتاد! / برگزاری مجمع عمومی سینما باید روال قانونی را طی کند

رئیس صنف تهیه‌کنندگان گفت: روندی که رئیس سازمان سینمایی برای برگزاری مجمع عمومی خانه سینما در پیش گرفته روال قانونی ندارد.

سیدضیاء هاشمی در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، درباره نامه ای که امروز برخی صنوف به حجت الله ایوبی نوشته اند و نسبت به برگزاری مجمع عمومی خانه سینما معترض هستند، گفت: ما معتقدیم که صنوف باید حتماً به شکل قانونی تشکیل شود؛ یعنی اگر این صنوف مجوز نداشته باشند، طوری نیست، اما باید شکل مدنی داشته باشد.

 

وی با بیان اینکه بعضی از این صنوف شش سال است که مجمع تشکیل نداده اند، پس نمی توانند به مجمع عمومی نماینده معرفی کنند، گفت: باید این صنوف به صورت قانونی مجمع تشکیل بدهند و هیئت مدیره داشته باشند، بعد نماینده معرفی کنند؛ کاری که در حال حاضر صورت می گیرد به هیچ وجه قانونی نیست.

 

رئیس صنف تهیه کنندگان اظهار داشت: کاری که آقای ایوبی انجام می دهد مانند اتفاقی است که سال 72 صورت گرفت و این غلط است؛ اینکه مجمع یک یا دو ماه دیرتر تشکیل شود، مشکلی ندارد؛ چون صنوف به صورت قانونی فعالیت های خود را انجام می دهند و باید مسئولان اجازه دهند که کار به صورت قانونی پیش برود.

 

هاشمی خاطرنشان کرد: هر صنفی که به صورت قانونی مجمع تشکیل نداده و اعضای هیئت مدیره قانونی ندارد، نمی تواند در مجمع عمومی خانه سینما شرکت کند؛ من اطلاع دارم که خیلی از صنف ها شش سال است مجمع تشکیل نداده اند؛ اول تمامی صنف ها باید مجوزشان را بگیرند، مجمع قانونی بین خودشان تشکیل دهند و از درون هیئت مدیره شان نماینده برای خانه سینما معرفی کنند.

 

وی گفت: کسانی که آقای ایوبی معرفی کردند، اصلاً مجمع قانونی نداشتند و اعتبار قانونی ندارند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار