کد خبر:۲۶۳۵۵۱

راه اندازی دانشگاه علمی کاربردی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان

مدیر مرکز آفرینش‌های هنری و نمایش کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان از راه‌اندازی دانشگاه علمی کاربردی این کانون در آینده نزدیک خبر داد.

حسین پیرموذن در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در یاسوج، با اشاره به لزوم آموزش در فعالیت های فرهنگی بیان داشت: اساس و اصل فعالیت های فرهنگی در دنیا بر آموزش است و این امر در کانون مورد توجه جدی قرار گرفته است.


وی افزود: کانون پرورش فکری سال هاست که مرکز آموزشی دارد و مربیان و کارشناسان کانون در تهران و شهرستان ها را به طور مرتب آموزش می دهد.


مدیر مرکز آفرینش های هنری و نمایش کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان از راه اندازی مرکز علمی کاربردی کانون خبر داد و گفت: در سال جاری موافقت راه اندازی یک مرکز علمی کاربردی برای کانون پرورش فکری را گرفتیم که رشته هایی را که تا کنون آموزش می‌دادیم به صورت پودمان تبدیل خواهند شد و از بیرون از کانون نیز دانشجویان و علاقه مندان می توانند در این دانشگاه و دوره های علمی کاربردی حضور پیدا کنند.


پیرموذن تصریح کرد: پودمان ها در کانون تعریف شده و کارهای مقدماتی ایجاد این دانشگاه را انجام دادیم که با صدور مجوز، مرکز آموزش کانون به مرکز علمی کاربردی تبدیل می شود.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار