کد خبر:۲۶۳۸۱۵

برنامه‌های فرهنگی هفته دفاع مقدس در خراسان رضوی تشریح شد

معاون فرهنگی و مطبوعاتی اداره‌کل ارشاد خراسان‌رضوی از اجرای برنامه‌های ویژه این اداره در هفته دفاع مقدس خبر داد.
برنامه‌های فرهنگی هفته دفاع مقدس در خراسان رضوی تشریح شد

به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از مشهد، حسین مسگرانی صبح امروز در جمع خبرنگاران در مشهد بیان داشت: برگزاری شب‌های شعر، شب خاطره،‌ نقد کتاب، نمایشگاه کتاب، خوانش داستان و مشارکت در برگزاری یادواره شهدای هنرمند در استان خراسان رضوی از برنامه‌های فرهنگی هفته دفاع مقدس است.


وی افزود: در این هفته از چند کتاب تازه با موضوع دفاع مقدس رونمایی و جلسات نقد و بررسی کتاب با حضور منتقدان مطرح در مشهد برگزار می‌شود.


معاون فرهنگی و مطبوعاتی اداره‌کل ارشاد خراسان‌رضوی گفت:‌ رمان «بر فراز آشیانه عنقا» به نویسندگی منصور انوری 17 مهرماه جاری در نگارخانه اشراق سرای اهل قلم مشهد، نقد و بررسی و از هشت اثر برتر با موضوع دفاع مقدس تجلیل می‌شود.


مسگرانی افزود: همچنین کتاب «کاش می‌شد تو را شناخت» نوشته طیبه مزینانی هفتم مهرماه جاری در تالار فردوسی جهاد دانشگاهی مشهد نقد و بررسی می‌شود؛ این کتاب درباره خاطرات شهید علی‌اصغر حسینی محراب است که از زبان همسر این شهید بازگو شده است.


وی خاطرنشان کرد: خوانش چند کتاب داستان با موضوع دفاع مقدس،‌ از دیگر برنامه‌هایی است که روز پنج شنبه چهارم مهرماه در در سرای اهل قلم مشهد در سالن هنر و اندیشه بازارچه کتاب اجرا می‌شود.


معاون فرهنگی و مطبوعاتی اداره‌کل ارشاد خراسان‌رضوی افزود: نشست خط و خاطره روز سه شنبه دوم مهرماه ساعت 16 در نگارخانه اشراق برگزار می شود.

 

همچنین اولین نشست هفتگی بر بال ققنوس همراه با اعطای گواهینامه کلاس های مقدماتی داستان دوشنبه هشتم مهرماه ساعت 16 در تالار عروسکی مجتمع فرهنگی و هنری امام رضا(ع) برگزار خواهد شد.


مسگرانی در ادامه گفت: ‌جلسات شب شعر در شهرستان‌های استان نیز حال‌ و هوای دفاع مقدس می‌گیرد.


وی در پایان خاطرنشان کرد: یادواره شهدای هنرمند، برنامه دیگری است که در هفته دفاع مقدس با مشارکت اداره کل فرهنگ و ارشاد، در چند شهر استان خراسان رضوی برگزار می‌شود.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار