کد خبر:۲۶۴۳۰۸

20 دانشگاه در نوبت اکران مستند «بحران خاموش» + تیزر

20 دانشگاه و مرکز دانشجویی در نوبت اکران مستند «بحران خاموش» قرار گرفتند.

به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، تا کنون دانشگاه هایی از جمله تهران، علامه طباطبایی، صنعتی اصفهان، فردوسی مشهد، خوارزمیو علوم پزشکی بوشهر جهت اکران مستند «بحران خاموش» ثبت نام کرده اند.


مستند «بحران خاموش» کاری از «خبرگزاری دانشجو» است که در آن با نگاهی صریح به وضعیت آموزشی در مقاطع پایه می پردازد. اکران خصوصی این مستند از مدتی پیش آغاز شده بود و آغاز اکران های دانشگاهی آن از 15 مهر ماه خواهد بود.

 

اکران این مستند که با استقبال دانشگاه ها، شخصیت های فرهنگی و نهادهای مختلف کشور مواجه شده تا کنون در 20 دانشگاه کشور قطعی شده است.

 

دانشگاهیان و علاقه مندان به اکران این مستند می توانند جهت ثبت نام و هماهنگی اکران با شماره 09125372035 تماس بگیرند.

 

خبرگزاری دانشجو تماشای تیزر مستند بحران خاموش را به شما پیشنهاد می‌کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار