آخرین اخبار:
کد خبر:۲۶۴۴۱۵
نتایج آخرین بررسی‌ها از مناطق مرزی جنوب شرق کشور؛

هیچ خسارتی به سیستان و بلوچستان وارد نشد

مدیرکل مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان گفت: بر اساس بررسی‌های انجام شده از سوی فرمانداری‌های شهرستان‌های جنوبی استان هیچ گونه خسارت جانی و مالی ناشی از زمین‌لرزه پاکستان به استان وارد نشده است.
هیچ خسارتی به سیستان و بلوچستان وارد نشد

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، رضا اربابی بیان کرد: زمین لرزه 7،3 ریشتری بعدازظهر دیروز در ایالت سند و بلوچستان پاکستان که لرزه های ناشی از آن شهرستان های مرزی و جنویی سیستان و بلوچستان را نیز تحت تأثیر قرار داد، خوشبختانه خسارتی در این استان نداشته است.


وی ادامه داد: با بروز این حادثه نیروهای امداد و نجات و گروه های ارزیاب به مناطق مورد نظر اعزام شدند و گزارش های ارائه شده آنها نیز نشانگر آن است که خسارت جانی و مالی در این استان وارد نشده است.


مدیرکل مدیریت بحران استان اظهار داشت: نیروهای امداد و نجات هلال احمر در شهرستان های مرزی و جنوبی استان در آماده باش بسر می برند.


اربابی ادامه داد: با وجود اعلام آمادگی این استان برای اعزام نیروهای امداد و نجات برای کمک رسانی به مردم زلزله زده ایالت بلوچستان پاکستان هنوز در خواست کمکی از کشور همسایه دریافت نشده است.


وی گفت: هم اینک نیروهای واکنش سریع هلال احمر استان آماده اعزام و امدادرسانی به حادثه دیدگان احتمالی زلزله ایالت سند در جنوب و ایالت بلوچستان در جنوب غربی پاکستان هستند.


حسن مصفا، معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان نیز اظهار داشت: در پی وقوع زمین لرزه در مناطق جنوبی استان گروه های واکنش سریع این جمعیت به منطقه اعزام شدند.


وی افزود: بر اساس گزارش های دریافتی از نخستین گروه پیشرو و ارزیاب به نوار مرزی، مشخص شده است که این زمین لرزه در بخش هایی از شهر کراچی مرکز ایالت سند، تهتها، شکارپور، حیدرآباد، جیکب آباد، نوشھرہ فیروز، محراب پور و مناطق دیگر این ایالت بوقوع پیوسته است.


مصفا گفت: طبق اطلاعات دریافتی این گروه های امدادرسان، رانش 50 ثانیه ای زمین در مناطق جنوب و جنوب غربی پاکستان منجر به تخریب واحدهای مسکونی در مناطق دالبندین، ماشکیل، لودھران، آواران، خاران و قطع راھھای ارتباطی در ایالت بلوچستان پاکستان شده است.

 

به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، طبق اظهارات مقامات محلی پاکستان شمار قربانیان این زمین‌لرزه تاکنون دست‌کم به 45 نفر رسیده است.

 

مقامات محلی این کشور اظهار داشتند که بسیاری از این قربانیان زن و کودک بوده‌اند؛ همچنین شمار قابل توجهی از خانه‌های روستایی در منطقه «آواران» تخریب شده ‌است. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار