به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، سیدصادق موسوی در نشست دومین جشنواره دوسالانه بین المللی کتاب مقاومت که روز گذشته در سرای اهل قلم برگزار شد، گفت: شاید در حوزه کودک و نوجوان به آموزه های روان شناسانه توجهی نشده، اما معتقدم صحبت کردن برای کودک ساده است؛ باید در گروه سنی نوجوانان به کتاب هایی در حوزه مالکیت، تاریخ و خاطرات توجه جدی تر شود.
وی با اشاره به اینکه امروزه در حوزه کودک و نوجوان به صورت جدی نیاز به قهرمان سازی داریم، افزود: در واقع امروزه ما نیازمند قهرمان امروزی، دست یافتنی و قابل لمس هستیم که در حوزه کودک و نوجوان مروج باورهای خدامحور باشد.
نویسنده کشورمان ادامه داد: امروزه فرهنگ های مهاجر با اسلام دینی و شرقی بودن ما مشکل دارند، لذا قهرمان سازی امروزی که بتواند باورها، غرور و فرهنگ ما را نشان دهد، مهم ترین جلوه گاه ادبیات کشور در حوزه نوجوان است؛ معتقدم تأکید بر سه مفهوم دین، زبان و خاک می تواند در حوزه کودک راهگشا باشد.
موسوی در پایان با بیان اینکه اگر بتوانیم انتظار واقع بینانه ای از واژه مقاومت در حوزه کودک و نوجوان داشته باشیم، مؤثر خواهد بود، خاطرنشان کرد: اگر بتوانیم مرزهای امنیت ملی مان را در حوزه ادبیات کودک تعریف و تقویت کنیم، می توانیم ادبیات کودک و نوجوانمان را جذاب تر کرده و از فضای سفارشی حاکم خارج کنیم که این، لحظه شکوفایی این نوع ادبیات خواهد بود.