کهگیلویه و بویراحمد نخبگان کمتری نسبت به متوسط کشوری دارد
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یاسوج، علی مرادی پیش از ظهر امروز در نشست خبری با رسانه ها، تمرکز فعالیت های بنیاد نخبگان را بر نخبه پروری و هدایت نخبگان دانست و بیان داشت: با هدایت و حمایت نخبگان می توان بستر رشد و شکوفایی استعداد های را در استان فراهم کرد.
وی به لزوم همکاری سازمان ها و ادارت مختلف برای حمایت از نخبگان اشاره کرد و گفت: نخبه پروری یک وظیفه تک سازمانی نیست؛ بلکه وظیفه ای فراسازمانی است و دستگاه های زیادی در امر دخیلند و باید همکاری داشته باشند.
رئیس بنیاد نخبگان استان به نقش خانواده، آموزش و پرورش و دانشگاه در رشد و شکوفایی استعداد ها اشاره کرد و گفت: آمار نخبگان استان نسبت به میزان متوسط کشوری کمتر است که قانع کننده نیست.
مرادی افزود: علل این موضوع را ریشه یابی کردیم و در حد توان و بضاعتمان به فراهم شدن زمینه های رشد و شکوفایی استعداد ها ی جوانان و نوجوانان استان کمک می کنیم.
رئیس بنیاد نخبگان کهگیلویه و بویراحمد به فرایند حمایت از ایده اشاره کرد و گفت: از زمان تاسیس بنیاد نخبگان در سال 85 تا کنون حمایت از ایده ها و اختراعات به صورت سازمان دهی و سیستمی اجرا می شود.
مرادی افزود: از سال جاری اعتبار نمونه سازی به نخبگان اختصاص می یابد که برای تبدیل ایده به محصول به کار می رود و سقف آن مبلغ سه میلیون تومان به صورت بلاعوض است.
وی ادامه داد: برای حمایت از این طرح ها، درخواست جمع آوری شده و پس از بررسی، اعتبار مورد نظر در اختیار صاحبان ایده قرار میگیرد.
رئیس بنیاد نخبگان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: حمایت از ایده و تجاری سازی محصولات علمی در شرایطی که در تحریم ها قرار داریم، از اهمیت بالاتری نسبت به گذشته برخوردار است.