به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یاسوج، علی مرادی روز گذشته در کارگروه تخصصی گیاهان دارویی کهگیلویه و بویراحمد که در بنیاد نخبگان استان برگزار شد، توجه به استفاده از گیاهان دارویی و فراوره های آنها را یکی از راه های کمک به توسعه اقتصادی استان و کشور دانست و گفت: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهور، از این طرح ها حمایت کرده و به ما امکان فعالیت در عرصه گیاهان دارویی را می دهد.
وی به امکان استفاده از امکانات نهادهای بالادستی ازجمله ستاد توسعه گیاهان دارویی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اشاره کرد و گفت: ما به لحاظ تنوع گونههای گیاهان دارویی در استان به نسبت کشورهای اروپایی در سطح بالاتری قرار داریم؛ اما متاسفانه از آنها به طوریکه شایسته است بهرهبرداری نکردیم.
رئیس بنیاد نخبگان کهگیلویه و بویراحمد افزود: مهمترین ضعف در صنعت گیاهان دارویی نبود صنایع فرآروی این محصولات است که در استان به خوبی قابل مشاهده است؛ به طوری که حتی بانک اطلاعاتی افرادی که در این زمینه کار میکنند هم وجود ندارد.
مرادی هدف بنیاد نخبگان را شناسایی ظرفیتها و ساماندهی و استفاده از آنها در این حوزه دانست و تصریح کرد: پس از شناسایی هدف ما این است که بتوانیم در مراحل بعدی که استفاده اقتصادی و ایجاد اشتغال است گام برداریم.