سید محمد حسین میرمحمدی در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی «خبرگزاری دانشجو» در خصوص ریاست همزمان نهاوندیان بر نهاد ریاست جمهوری و اتاق بازرگانی ایران گفت: ایشان باید مسئولیت در اتاق بازرگانی را رها کند تا شائبه ها از بین برود. البته عضویت در این نهاد بلامانع است اما مسئولیت داشتن همزمان مشکل ایجاد می کند.
وی افزود: وقتی شخصی در دولت مسئولیت مهمی دارد باید باقی مسئولیت ها در بخش های دیگر را رها کند چرا که ممکن است گاهی تعارضاتی بین سیاست نهادها پیش آید و مشکلاتی را به وجود آورد و فرد باید در شرایطی باشد که توان تصمیم گیری صحیح را داشته باشد و تحت تاثیر مسائل غیر تخصصی نباشد.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس اظهار کرد: اتاق بازگانی برای پیشبرد منافع و انتقال مطالباتش به دولت نیاز به جایگاه دولتی ندارد و راههای گوناگونی برای این منظور وجود دارد و این توجیه درستی نیست که ریاست همزمان بر اتاق ایران و نهاد ریاست جمهوری برای بخش خصوصی مفید است.
وی ادامه داد: بخش خصوصی در شورای گفت و گو با دولت نماینده دارد و از این طریق می تواند خواسته هایش را پیگیری کند.
میر محمدی گفت: کسانی که در مناصب دولتی قرار می گیرند باید دقت کنند تا اقدامات شبهه برانگیز دوری کنند و اقدامی نکنند که امکان سوظن و سو استفاده فراهم شود.
وی در پایان گفت: چنین موقعیت هایی می توانند شرایط را برای ایجاد رانت و مفاسد اقتصادی فراهم کنند و باید از آنها پرهیز کرد.
لازم بذکر است ریاست همزمان نهاوندیان بر اتاق بازرگانی ایران و نهاد ریاست جمهوری موجی از اظهارات را بدنبال داشته است. عده ای آن را عامل پیشرفت و گسترش بخش خصوصی می دانند و از آن حمایت می کنند و برخی نیز معتقدند این اتفاق از دو جهت مضر است، یکی اینکه نهاوندیان دیگر توان پیگیری منافع بخش خصوصی را ندارد و امکان انتقاد از دولتی که خودش عضوی از آن است وجود ندارد و دیگری اینکه زمینه برای ایجاد رانت فراهم می گردد.