کد خبر:۲۶۷۱۷۸

اولین امتحان جامع برون‌مرزی بدون کاغذ در دانشگاه پیام‌نور

امتحان جامع برون‌مرزی دانشگاه پیام‌نور یک کنکور جامع چهار ساعته است که برای نخستین بار به صورت بدون کاغذ برگزار می‌شود.
اولین امتحان جامع برون‌مرزی بدون کاغذ در دانشگاه پیام‌نور
به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو» به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، بهنوش سلیم بهرامی، رئیس مرکز آزمون دانشگاه پیام‌نور گفت: آزمون جامع برون مرزی مخصوص دانشجویان دانشگاه پیام‌نور است که در 70 شعبه برون مرزی دانشگاه پیام‌نور در حال تحصیلند و باید پس از اتمام درس خود با گذراندن این آزمون موفق به اخذ مدرک شوند.
 
وی افزود: آزمون جامع برون مرزی شبیه کنکور است و چهار ساعت به طول می‌انجامد و ما برای نخستین بار سعی داریم این آزمون را به صورت بدون کاغذ برگزار کنیم و امید می‌رود با برگزاری این آزمون جامع برون مرزی بتوانیم تمام کنکورها را به صورت بدون کاغذ برگزار کنیم.
 
سلیم بهرامی گفت: با چنین شرایطی امنیت ویژه‌ای برای این امتحان فراهم شود؛ زمان برگزاری آزمون جامع برون مرزی آذرماه سال جاری خواهد بود.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار