به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، مهدی حیدری، استاد دانشگاه آزاد سروستان در رابطه با نکات اساسی زلزله گفت: در مواجهه با زلزله باید به نکات اساسی ازجمله نحوه اطلاع رسانی، امنیت اسکان چادرها، نحوه توزیع کمک های ارسالی، مسیرهای ارتباطی و به راههای منتهی به مناطق زلزله زده توجه ویژه داشت.
وی با توجه به استفاده از ماشین آلات سنگین ادامه داد: در امداد رسانی به زلزله زدگان و عملیات جست وجو و نجات، از ماشین آلات در آواربرداری کوتاه مدت استفاده می شود که باعث آسیب دیدن بیشتر به افراد در زیر آوار و منطقه می شود؛ لذا بهتر است از ماشین آلات در آوار برداری بلند مدت که از سه تا پنج روز می باشد، استفاده کنیم.
گسل شهرستان سروستان غیرفعال می باشد
عضو هیئت علمی این واحد دانشگاهی افزود: در حال حاضر گسل شهرستان سروستان غیرفعال می باشد؛ اما با توجه به بررسی های انجام شده بر روی زلزله ای که چند سال قبل درشهرستان فسا رخ داد مشخص گردید از گسل به وجود آمده در روستای مهارلو سرچشمه گرفته است.
حیدری در پایان به سابقه تاریخی ایران در رابطه با زلزله و چگونگی مدیریت بحران در قبل از وقوع حادثه، نکات ایمنی را یادآور شد.
برگزاری این جلسه در دانشگاه آزاد اسلامی جزو مصوبات مدیریت بحران شهرستان سروستان بوده است که متاسفانه تعداد اندکی از اعضای این ستاد، در جلسه حضور داشتند.