به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از گرگان؛ علی شعبانی معاون آموزش دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی عصر امروز در دیدار با خبرنگاران استان از موفقیت چند دانشجوی این دانشگاه در تجاری سازی پایان نامه ها یشان خبر داد که مورد توجه شرکت های دانش بنیان قرار گرفته اند.
وی افزود: یکی از ایده هایی که یک دانشجوی این دانشگاه ارائه داده تولید سوسیس ماهی بود که تا کنون در چندین نمایشگاه رونمایی شده است.
شعبانی همچنین خاطرنشان کرد: حدود یک سال است که یکی از دانشجوهای مقطع کارشناسی ارشد این دانشگاه توانسته با ارائه طرحی از طریق بنیاد نخبگان تاییدیه بگیرد و شرکت تخصصی خویش را به ثبت برساند.
توانمندی دانشجوی دانشگاه منابع طبیعی گرگان در بخش سلول های بنیادی
معاون آموزش دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان متذکر شد: یکی از دانشجویان نخبه مقطع دکترا با پژوهش و کوشش توانسته به عرصه سلول های بنیادی پا بگذارد.
وی از استقبال طرح این دانشجو در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی استان به اتفاق دانشگاه علوم پزشکی گلستان خبر داد و افزود: طرح این دانشجو مبنی بر شناخت و تکثیر سلول های بنیادی مغز ماهی های خاویاری است.
شعبانی در همین خصوص تصریح کرد: کشف این دانشجو پیرامون موضوع ترمیم ضایعه نخاعی خودبه خودیِ برخی ماهی ها می تواند ابتدای یک پژوهش بزرگ در کشور باشد.