به گزارش خبرنگار اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، حسین نظری در گفتگو با برنامه روز از نو شبکه دو سیما گفت: آردی که به نانوایی ها تحویل میشود از کیفیت مطلوب برخوردار نیست. کیفیت نان بیشتر به مواد اولیه بستگی دارد و برای رسیدن به آرد با کیفیت باید از اختلاط گندمهای مرغوب با گندمهای با کیفیت پایین تر به محصول با استانداردهای لازم رسید.
رئیس اتحادیه نانوایان تهران درباره استفاده از جوش شیرین در نانوایی ها گفت: با توجه به اینکه چند سالی ست مواد بهبود دهنده در نان های فانتزی استفاده میشود نانوایی های سنتی هم به سمت استفاده از این مواد رفته اند و مصرف جوش شیرین بسیار کاهش پیدا کرده است.
اما مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی با رد اظهارات نظری گفت: ما تمام تلاشمان این است که با اخطلاط گندم ها به محصول مطلوبی دست پیدا کنیم و شرایط به نحوی ست که هر ماه در آزمایشگاههای کنترل کیفی نظارت بر روی کیفیت محصولات با دقت انجام میپذیرد.
محمد حسین چراغی در پاسخ به این سوال که چرا کیفیت آرد هنوز به مطلوبیت مورد نظر نرسیده است گفت: وظیفه ما تهیه گندم مناسب و اختلاط آنها برای رسیدن به کیفیت مطلوب است و در بحث تولید گندم باید وزارت جهاد کشاورزی که متولی این امر است حساسیت لازم از خود نشان دهد.
وی درباره بحث تامین آرد مورد نیاز گفت: تامین گندم مورد نیاز برای استفاده در نانوایی ها تهران انجام شده و هم اکنون 38 کارخانه در حال فعالیت است.