کد خبر:۲۷۰۵۱۰

آرد نامرغوب، نان بی کیفیت

در حالی که رئیس اتحادیه نانوایان تهران از واردات گندم باکیفیت در سال گذشته خبر داد، مدیر کل غله و خدمات بازرگانی از کیفیت مطلوب گندم داخلی می گوید.
آرد نامرغوب، نان بی کیفیت

به گزارش خبرنگار اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، حسین نظری در گفتگو با برنامه روز از نو شبکه دو سیما گفت: آردی که به نانوایی ها تحویل میشود از کیفیت مطلوب برخوردار نیست. کیفیت نان بیشتر به مواد اولیه بستگی دارد و برای رسیدن به آرد با کیفیت باید از اختلاط گندمهای مرغوب با گندمهای با کیفیت پایین تر به محصول با استانداردهای لازم رسید.


رئیس اتحادیه نانوایان تهران درباره استفاده از جوش شیرین در نانوایی ها گفت: با توجه به اینکه چند سالی ست مواد بهبود دهنده در نان های فانتزی استفاده میشود نانوایی های سنتی هم به سمت استفاده از این مواد رفته اند و مصرف جوش شیرین بسیار کاهش پیدا کرده است.


اما مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی با رد اظهارات نظری گفت: ما تمام تلاشمان این است که با اخطلاط گندم ها به محصول مطلوبی دست پیدا کنیم و شرایط به نحوی ست که هر ماه در آزمایشگاههای کنترل کیفی نظارت بر روی کیفیت محصولات با دقت انجام میپذیرد.


محمد حسین چراغی در پاسخ به این سوال که چرا کیفیت آرد هنوز به مطلوبیت مورد نظر نرسیده است گفت: وظیفه ما تهیه گندم مناسب و اختلاط آنها برای رسیدن به کیفیت مطلوب است و در بحث تولید گندم باید وزارت جهاد کشاورزی که متولی این امر است حساسیت لازم از خود نشان دهد.


وی درباره بحث تامین آرد مورد نیاز گفت: تامین گندم مورد نیاز برای استفاده در نانوایی ها تهران انجام شده و هم اکنون 38 کارخانه در حال فعالیت است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار