آخرین اخبار:
کد خبر:۲۷۰۸۵۱
روی دکه مطبوعات؛

«فکه» را «دشمن شاد نکنید» !

جدیدترین شماره ماهنامه «فکه» «مرا دشمن شاد نکنید» و «پروردگار عاشقان»، «در آغوش شهادت» و .... منتشر شد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، جدیدترین شماره ماهنامه «فکه» با عناوین «وارثان خون»، «روحانیت و روحانیت»، «شما که شهیدید…»، «مدیریت با دست خالی»، «برگشت و خندید»، «خورشید در غبار»، «45 دانه درشت»، «روی خاکریزها»، «ریسمان اتصال»، «جنگی به رنگ معنویت» و «یک حس مشترک» منتشر شد.
 
بر اساس این گزارش، «پا به پای رزمنده‌ها»، «خاکریزی به نام اسارت»، «نبرد دیگر»، «آتش و ابراهیم»، «سربازی برای همیشه» و «صدام را فروخت»،  «در نیمه راه شهادت»، «آخرین حلقه»، «فرمانده کیست»، «نقش ماندگار»، «رفیق پدر»، «اشک و نماز»، «دیگر حجابی نبود…»، «بی‌نشان»، «فرماندهی قلب‌ها»، «یک شب شناسایی»، «در آغوش شهادت»، «جای شما خالی»، «شهید فاطمیه»، «بیکران»، «پسرم را با قرآن عوض کردم؟»، «مرا دشمن شاد نکنید» و «پروردگار عاشقان» از دیگر عناوین این شماره ماهنامه «فکه» هستند.


لازم به ذکر است،  مطالبی با عناوین «شیخ کمال فرانسوی»، «وقتی شهیدی تو را صدا می‌کند»، «عمامه فرمانده»، «سعادت بزرگ»، «گویاترین عروج»، «برسجاده اخلاص»، «گلواژه‌های شکفته در هوای روحانیون شهید» و «جنگی که بود، راهی که هست» نیز در این شماره به چشم می‌خورند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار