مهدوی در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، در خصوص نرخ خوراک پتروشیمی ها گفت: متاسفانه نرخ خوراک گازی غیرشفاف است و دلیل آن عدم اجرای قانون توسط دولت می باشد؛ دولت هیچ سرمایه گذاری در نرخ خوراک مایع انجام نداده و وضعیت خوراک گازی هم مبهم است.
وی افزود: در حال حاضر نرخ فعلی تعیین شده برای خوراک گازی گران ترین نرخ در جهان است که بسیار مضر است؛ این در حالی است که ما باید علاوه بر داخل، سرمایه گذاران خارجی را هم در نظر بگیریم.
رئیس انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی اظهار کرد: وزیر نفت در جلسه کمیسیون صنایع مجلس وعده تشکیل یک کمیته مرکب از نمایندگان و وزارت نفت و نمایندگان پتروشیمی ها و انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی را داده بود که جلسه اول آن برگزار شده و بررسی ها برای نهایی شدن قیمت خوراک در هفته های بعد ادامه خواهد داشت.
مهدوی ادامه داد: در آن جلسه هم مطرح کردیم که نرخ خوراک گازی در کشور ما نباید بیشتر از نرخ آن در منطقه باشد تا این صنایع بتوانند سرمایه جذب کنند.
وی گفت: در حال حاضر نرخ خوراک گازی در منطقه به طور میانگین حدود 5.5 تا 6 است و اگر ما خوراک گران تری را به پتروشیمی ها بدهیم توان رقابت با کشورهای منطقه را از دست می دهیم.
رئیس انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی افزود: نکته دیگری که باید در نظر بگیریم این است که ما در صنعت پتروشیمی از برنامه چشم انداز توسعه عقب افتاده ایم و به اهداف برنامه پنجم دست نیافته ایم و برای اینکه در پایان برنامه رتبه نخست منطقه را در صنعت پتروشیمی کسب کنیم باید تمهیدات ویژه ای را در نظر بگیریم.
نماینده مجلس در دوره هشتم افزود: صنعت پتروشیمی ارزش افزوده بالایی برای کشور ایجاد می کند و اشتغالزایی پایدار دارد که نیاز امروز کشور است.
وی در پایان گفت: نباید برای تعیین نرخ خوراک گازی پتروشیمی ها به قیمت گازی که به ترکیه صادر می کنیم، نگاه کنیم؛ اگر کشور ترکیه هم بخواهد پتروشیمی راه اندازی کند خوراک آنها را با قیمتی که از ایران می گیرد تامین نمی کند؛ چون توجیه اقتصادی پیدا نمی کند.