آخرین اخبار:
کد خبر:۲۷۲۱۹۳
نگاهی گذرا به کتاب 100 سند جنایت آمریکا -2؛

آمریکا بزرگترین تدارکچی خشونت در جهان

آمریکایی‎ها از هیچ جنایتی علیه ملت‎ها دریغ نمی کنند حتی کشورهای هم پیمان خود را مورد طمع قرار میدهند و از آنها سوء استفاده می‎کنند
آمریکا بزرگترین تدارکچی خشونت در جهان
به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو» ؛ آمریکا از هیچ جنایتی علیه ملتها دریغ نمی کنند حتی کشورهای هم پیمان خود را مورد طمع قرار میدهند و از آنها سوء استفاده میکند ؛ در ادامه گزارش به برخی از جنایات آمریکا در دیگر کشورها و همچنین در ایران اشاره میکنیم ؛
 
حمایت همه جانبه از رژیم صهیونیستی
 
تا سال 1989، واشنگتن در مجموع 23 بار از «حق وتو»ی خویش برای جلوگیری از تصویب قطعنامه‌های شورای امنیت علیه عملکرد اسرائیل استفاده کرده است. هر کسی با بررسی خلاصه مذاکرات اعضای شورای امنیت به خوبی به عمق حمایت‌های واشنگتن از رژیم صهیونیستی پی خواهد برد.
 
آمریکا تقریبا همیشه از ارتکاب آشکار «تروریسم دولتی» توسط اسرائیل چشم‌پوشی کرده و می‌توان گفت هیچ حرفی از تسلیحات هسته‌ای این رژیم در واشنگتن و بخش عمده رسانه‌های آمریکایی به میان نمی‌آید.
 
مجموع کمک‌های مادی سال‌های 1948 تا 1991 به رژیم صهیونیستی از مرز 53 میلیارد دلار فراتر می‌رود. از سال 1985 به این سو همه کمک‌ها، بلاعوض و از بازپرداخت وام معاف بوده است. تا سال 1998 مجموع کمک‌های سالیانه آمریکا به اسرائیل از مرز سه میلیارد دلار فراتر رفته است و این امر در مقایسه مبالغ نقدی اعطایی با جمعیت کم‌اسرائیل، بسیار قابل توجه است.
 
طاعون اتمی، سوغات آمریکایی برای مردم ژاپن
 
«ویلفرد برچت» ژورنالیست شهیر استرالیایی الاصل، مقاله «طاعوت اتمی» خود را «خبر داغ قرن» نامید. (وی اولین خبرنگاری است که وارد هیروشیما می‌شود(: «پیش از دو واقعه بمباران اتمی، شوروی اطلاعاتی مبنی بر آمادگی ژاپن برای خروج از جنگ به واشنگتن فرستاده بود و از این رو پرسش‌های زیادی در رابطه با انگیزه آمریکا از پرتاب بمب‌های اتمی باقی می‌ماند.
 
هنگام مشاهده شهر هیروشیما پس از انفجار اتمی، هیچ چیز جز زمین‌های مسطح به چشم نمی‌آمد. تخریب به شکل پودر شدن توام با سوختن صورت گرفته بود. اگردیدن خرابی‌های مادی شهر، هولناک به نظر می‌رسید آثار مخرب انسانی که در بیمارستان شاهدش بودم هزار برابر وحشتناک‌تر جلوه می‌کرد. تمام بیماران نحیف و بوی تهوع‌آوری می‌دادند.
 
جنگ میکروبی علیه چین و کره
 
افزون بر اقدامات پنهانی و غیرپنهانی سیا، ضایعات جنگ کره نیز به خاک چین سرایت کرد. تعداد فراوانی بمباران و گلوله باران به وسیله هواپیماهای آمریکایی منجر به قتل بسیاری از غیر نظامیان و ویرانی‌های بی‌شمار گردید. جنگ میکروبی را نیز باید به این جنایات افزود. براساس اعتراف 38 خلبان اسیر آمریکایی در دست چین در خلال ماه‌های سال 1952 مقادیر هنگفتی میکروب بیماری‌های عفونی و حشرات باکتری‌دار بر روی کره و شمال شرقی چین ریخته شد. بسیاری از این خلبانان وارد جزئیات دقیق این عملیات مرگبار شدند. از جمله نوع بمب‌ها، حشره‌ها و بیماری‌هایی که میکروب آنها را با هواپیماهای خود حمل می‌کردند.
 
هتک استقلال کوبا
 
آخرین سال های قرن 19، دوران شورش مردم کوبا علیه استعمار دیرین اسپانیا بر این کشور است. کوبا، جزیره ای مهم، نزدیک ایالت فلوریدا، همواره طعمه ای لذیذ برای ایالات متحده بود و هست. البته روشن بود بدون اعزام نیروی نظامی به آن جزیره، آمریکا نمی تواند منافعش را بیابد.
 
انفجاری مشکوک در بندرهاوانا، پایتخت کوبا، موجب نابودی ناو جنگی آمریکایی شد. هیچ مدرکی که علت انفجار را نشان دهد یافت نشد.اما در سال 1898، نیروهای نظامی رئیس جمهور «مک کینلی» وارد جنگ با اسپانیا در کوبا شدند که در نتیجه حدود 51 هزار سرباز آمریکایی مردند. پس از تسلیم شدن اسپانیا، ارتش آمریکا طوری رفتار کرد که انگار شورشیان کوبا اصلاً وجود خارجی نداشتند و هیچ نقشی در شکست اسپانیا ایفا نکرده بودند.
 
زندان های داخل آمریکا
 
با بررسی فرهنگ حاکم بر اداره زندان های این کشور علاوه بر جمعیت چشمگیر زندانیان آن، نتیجه سال های حاکمیت فرهنگ سرمایه داری آمریکایی را در بعد اجتماعی می توان مشاهده کرد. غالب مردم آمریکا از اهمیت آنچه در زندان های داخلیشان رخ می دهد، غافلند.
اگر بدرفتارهای موجود در زندان ها درچند استثنای معدود خلاصه می شد این امکان بود که آن را به تخطی افراد در حد و اندازه طبیعی ربط داد؛ اما تکرار مداوم بدرفتاری و تبدیل آن به یک فرهنگ رایج، نشانه امر دیگری است.
 
«جمی فلنر»، مدیر برنامه آمریکا در دیده بان حقوق بشر، طی مقاله ای می نویسد: در زندان ها با ضرب و شتم بعضاً خیلی شدید از زندانیان پذیرایی، دست ها و کتفشان را تا حدی دردناکی پیچانده، سپس آنها را با صورت به دیوار بتونی کوبیده اند. بارها با ابزارهای بیهوشی به آن ها شوک وارد شده، به دفعات مواد شیمایی مانند اسپری فلفل یا گاز اشک آور به صورتشان پاشیده اند و گاهی به آن ها از نزدیک شلیک شده است.
 
نتیجه این رفتارها برای زندانیان، بینی شکسته، از دست دادن دندان، فک شکسته، دنده های خردشده، پارگی پرده گوش و البته آثار روانی بوده است.
 
تروریسم مواد مخدر
 
در میان اشباح تروریسم،«تروریسم مواد مخدر» هولناک ترین آنهاست.مواد مخدر یادآور دوران طاعون های گذشته است، همان وحشت و همان احساس بدبختی.
 
مانند همه مصائب، دولت ایالات متحده و رسانه هایش این آفت را هم محصول واردات خارجی می دانند. از «ماری جوآنا» دیگر حرف زیادی زده نمی شود، شاید چون بجش موفقی از کشت محلی در 11 ایالت آن را اکنون، ماری جوآنا تشکیل می دهد. در مقابل کوکائین و هروئین ک در خارج از مرزها تولید می شود به مقوله ای در سطح دشمن ملی ارتقاء یافته است.
 
طبق برآورد منابع رسمی «شهروندان ایالات متحده، 110 میلیارد دلار در سال صرف مواد مخدر می کنند، این رقم معادل صرف مواد مخدر می کنند. این رقم معادل یک دهم ارزش کل تولیدات صنعتی کشور است.
 
زندان های سری
 
برای رهایی از نگاه کنجکاو رسانه ها، نظارت ناظران مستقل و مزاحمت گروه های مدافع حقوق بشر، سازمان سیا مکان های سری را انتخاب می کرد تا با تسلط کامل و بی مزاحم به تخلیه اطلاعاتی و بازجوئی از زندانیان بپردازد؛ از دیگر سو از پیگیرد قانونی دستگاه قضایی ایالات متحده نیز مصون بماند.
 
بدین منظور، گروهی از اعضاء سیا مأموریت یافتند که زندان های جایگزین را در گوشه و کنار دنیا شناسایی و معرفی کنند. در واقع آنها بررسی می کردند که چگونه انسان ها را ناپدید کنند. برخی مناطق که نظارت حقوق بشر در آنها بسیار کمرنگ بود مکان های مناسبی برای راه اندازی زندان های سری بودند.
 
در پاسخ به این نیاز در ژانویه 2002، یک زندان در پایگاه نیروی دریایی آمریکا در خلیج کوچک «گوانتانامو» در خلیج کوبا، تأسیس و زندانیان را با هواپیما از افغانستان به این مکان موسوم به «زندان گوانتانامو» یا «اردوگاه اشعه ایکس» منتقل می کردند.
 
بولیوی، عقب ماندگی در اثر ارتباط با آمریکا
 
در سال 1949 سازمان سیا دو منطقه بی ثابت آمریکایی لاتین را شناسایی کرد. دولت «آیزنهاور» در ارتباط با یکی از آن دو منطقه، «بولیوی»، ارتش آن کشور را تحت کنترل درآورد و آن را با جنگ افزار مدرن تجهیز کرد و صدها افسر را به «مدرسه کودتا» در پاناما و سایر نقاط فرستاد. در سال 1964کودتایی به وقوع پیوست. کودتای 1980 نیز با کمک شخصی به نام «کلاس باربی» انجام شد. وی تحت کنترل آمریکا برای سرکوب مقاومت ضد فاشیستی در فرانسه کار می کرد.
 
در تحقیق اخیر «یونیسف» می توان پیامدهای مداخله ایالات متحده در بولیوی را مشاهده کرد: یک نوزاد از سه نوزاد بولیویایی، در سال اول جان خود را از دست می دهند. بنابراین بولیوی در کنار بالاترین میزان تولد، پایین ترین نرخ رشدجمعیت را داراست.
 
مکزیک، اشغال نیمی از سرزمین
 
مکزیک در ابتدا بسیار وسیع بود، تا حدود نیمه قرن 19، این کشور، ایالات تگزاس، نیومکزیکو، یوتا، نوادا، آریزوا، کالیفرنیا و بخش هایی از کلرادو وایرمینگ را در بر می گرفت.
 
تگزاس، طی جنگ استقلال طلبانه ای، به کمک ایالات متحده از مکزیک جدا شد و خود را «جمهوری تک ستاره» نامید. کنگره در سال 1845، سرزمین بسیار پهناور تگزاس را به ایالات خود ملحق کرد.
 
رئیس جمهور «جیمزپولک» یکی از توسعه طلبان به سوی سرزمین های غنی و وسیع غربی بود. او به وزیرش گفت یکی از هدف های اصلی اش به عنوان رئیس جمهور افزودن کالیفرنیا ( آن سوی رشته کوه های راکی و غربی ترین قسمت آمریکای شمالی) به ایالات متحده است.
 
امپراطوری جنون
 
در حال حاضر آمریکا سلاح مجهز به مواد رادیو اکتیو را در راه «سلاح متعارف» قرار داده و همراه باناتو از آن در نقاط مختلف از جمله بوسنی، سومالی، هائیتی و جزایر مارشال در اقیانوس آرام استفاده کرده اند. آمریکا در طول 1946-1958، 67 بمب اتمی و هیدروژنی را در جزایر اقیانوس آرام منجفر نمود. با انفجار این بمب ها، ساکنین این جزایر قتل عام وبازماندگان یا به عنوان حیوانات آزمایشگاهی مورد استفاده آزمایشگاه های آمریکا قرار گرفتند یا فرزندانشان ناقص الخلقه، فاقد چشم یا فاقد گوش متولد شدند.
 
تولید مرگ توسط دولت آمریکا و سرمایه داران تسلیحاتی
 
هرگز تا این حد منابع اقتصادی و این قدر دانش فنی و علمی «به تولید مرگ» اختصاص نیافته است. کشورهایی که بیشترین سلاح را به جهان می فروشند همان هایی هستند که مسئولیت صلح جهانی را در اختیار دارند.
 
کارخانه های تولید سلاح، متناسب با نیازشان، به اندازه کارخانه های «دشمن تراشی» فعالند. روند فروش سلاح بعد از چندین سال کاهش در پایان جنگ سرد، به تدریج رو به افزایش رفت.
 
 در «عصر صلح» (نام دوره ای که از پایان جنگ جهانی دوم شروع شد) جنگ، بیش از 22 میلیون انسان را سلاخی و بیش از 40 میلیون نفر را از زمین وکشورشان آواره کرده است. چه کسانی از این تراژدی سود می برند؟
 
در سال 1968، پدر روحانی «لوترکینگ» دو ماه پیش از ترورش، اعلام کرد که کشور ایالات متحده «بزرگترین تدارکچی خشونت در دنیاست».
 
 هواپیمای مسافربری ایران
 

هیچ چیز بیش از سرنگون شدن هواپیمای ایالات متحده در سال 1983 توسط نیروی هوایی شوروی، خشم این دولت را برنیانگیخت و ضمیمه نیویورک تایمز در آن ماه، هفت صفحه کامل را به این موضوع اختصاص داد، اما وقتی ناو آمریکایی «وینسس» یک هواپیمای غیرنظامی ایران را در یک مسیر بازرگانی بر فراز سواحل ایران سرنگون کرد، واکنش کاملاً متفاوت بود.

 این عمل به عنوان یک اشتباه تأسف بار در شرایط دشوار که در نهایت ایرانی ها مقصر آن بودند! معرفی شد؛ در حالی که آخرین اقدام در این نمایش آموزنده، در آوریل 1990 انجام شد که فرمانده ناو ناوینسس همراه با افسر مأمور جنگ افزار ضدهوایی به خاطر عملکرد شایسته و بی سابقه در انجام خدمات برجسته، نشان «لژیون مریت» را دریافت کردند!

 
جنایات آمریکا علیه ملت ایران در کلام رهبری
 
در این بخش تنها به مواردی اشاره می شود که در بیانات حضرت آیت الله خامنه ای (حفظ الله) آمده است:
 
الف) براساس تفکیک منطقه ای:
 
1- خلیج فارس: حمله به سکوی نفتی ایران در خلیج فارس و اسقاط هواپیمای مسافربری.
 
2- سیستان و بلوچستان: حمایت از گروهک های تروریستی شرور و پناه دادن به آنها
 
3- طبس: لشکرکشی برای حمله به ایران
 
4- مرزهای غربی و جنوب غربی: چراغ سبز و تجهیز صدام برای حمله یک جانب به ایران و پشتیبانی از او در طول جنگ
 
5- نوژه همدان: کودتای نوژه به هد بمباران جماران
 
6- تهران: ترور دانشمندان هسته ای ایران با همکاری موساد، اعلام حمایت رسمی از هر سه فتنه سال های 1378، 1382 و 1388
 
7- استان های مرزی: تحریک وکمک به حرکت های تجزیه طلبانه و تروریستی
 
ب) با عنوان کلی جمهوری اسلامی:
 
1- تصرف و حبس دارایی ها و کالاهای متعلق به جمهوری اسلامی
 
2-اهانت دائمی به ملت، دولت و رئیس جمهور ایران
 
3-تهدید مستمر ملت ایران به حمله نظامی
 
4-سی و چهار سال تحریم اقتصادی ظالمانه
 
5-ایجاد وحشت از ایران و حکومت اسلامی با ابزارهای گوناگون، به ویژه اسلام ستیزی، شیعه هراسی و ایران هراسی از سوی هالیوود
 
6-تهاجم فرهنگی و جنگ نرم علیه ملت ایران

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار