آخرین اخبار:
کد خبر:۲۷۲۵۳۱

«بوی دیزی، طعم پیتزا» در صدا و سیما

مستند «بوی دیزی، طعم پیتزا» با نگاهی به مواجهه امروزه فست فودها با غذاهای سنتی ایرانی از شبکه مستند پخش می شود.
«بوی دیزی، طعم پیتزا» در صدا و سیما

به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، مستند «بوی دیزی، طعم پیتزا» ساخته محمد رضا عینی امروز از شبکه مستند پخش می شود.


این مستند نگاهی به مواجهه امروزه فست فودها با غذاهای سنتی ایرانی دارد و سعی دارد از نگاه علمی تغذیه تغییر فرهنگ غذایی ایرانیان و تغییر ذائقه آنها را ریشه یابی کند.


در حال حاضر غذاهای سایر ملل بیشتر به  صورت خوراکهایی معروف به «فست فودها» که اغلب ترکیباتشان نامناسب بوده و در شرایط طبخ نامطلوب نظیر حرارت بالا با روغن فراوان و ادویه و نمک بسیار پخته می شوند در کشور ما عرضه می شود.


این درحالیست که بسیاری از غذاهای بومی و محلی ما مغذی و مفیدند و ترکیبات غذایی آنها از نظر علمی برای سلامتی لازم است.


«بوی دیزی، طعم پیتزا» امروز ساعت 17 و به مدت 55 دقیقه از شبکه مستند پخش می شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار