به گزارش خبرنگار بین الملل «خبرگزاری دانشجو»، افشای اطلاعات جاسوسی تازه نشان می دهد که علاوه بر آمریکا، انگلیس نیز از آلمان جاسوسی کرده است.
به گزارش رویترز، سازمان کنترل اطلاعات مخابراتی انگلیس پایگاه های مربوط به مجلس نمایندگان آلمان و همچنین دفتر مرکل، صدراعظم آلمان را هدف فعالیت های جاسوسی خود قرار داده است.
براساس اطلاعاتی که روزنامه انگلیسی ایندیپندنت و از روی اطلاعات فاش شده از سوی اسنودن منتشر کرده است، سازمان های اطلاعاتی بریتانیا و آمریکا اطلاعات جاسوسی خود را از آلمان و دیگر کشورها به اشتراک گذاشته اند.
گاردین، دیگر روزنامه انگلیسی نیز که اخیرا بسیاری از افشاگری های اسنودن را منتشر کرده است، روز شنبه نوشت که برنامه های جاسوسی سازمان های انگلیسی که در همکاری با آژانس امنیت ملی آمریکا صورت گرفته است، شامل کنترل های اینترنتی و شنودهای تلفنی بوده است.
افشای شنودهای مکالمات تلفنی آمریکا از آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان، یکی از جنجال برانگیزترین افشاگری های اسنودن طی ماه های اخیر بوده است.