به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، سردار اسکندر مومنی افزود: ایمنی، رفتارهای ترافیکی و مسائل زیست محیطی، سه ضلع حساس ترافیک را تشکیل می¬دهند که هر سه این موضوعات باید مورد توجه ویژه قرار گیرند.
وی با اشاره به این که اگر بخواهیم ترافیک سامان یابد، هر فرد و هر مجموعه باید مسئولیت پذیرفته و در حل معضل ترافیک مشارکت داشته باشد، اظهار کرد: رسانه¬ها به عنوان پایشگر جامعه می¬توانند نقش برجسته¬ای در حل معضل ترافیک داشته باشند.
سردار مومنی بر لزوم بازنگری طراحی زیست محیطی خودروها تأکید و تصریح کرد: تا زمانی که آلایندگی خودروها اصلاح نشود و تعریف درستی از اهمیت محیط زیست برای خودروسازان نداشته باشیم، پرداختن به موضوع ترافیک اثر چندانی بر جای نمی¬گذارد.
رییس پلیس راهور ناجا که به عنوان اولین سخنران این مراسم سخن می¬گفت، در پایان اظهارات خود خاطرنشان کرد: در حل معضل ترافیک سه ضلع ایمنی، آلایندگی¬های زیست محیطی و نظم و انضباط در ترافیک باید با هم و به موازات هم دیده شوند.
همچنین نایب رییس شورای اسلامی شهر تهران نیز با تأکید بر نقش رسانه¬ها گفت: باید اتاق رصد ترافیکی با حضور خبرنگاران ایجاد شود و رسانه¬ها اقدامات دستگاه¬های متولی در حوزه ترافیک را رصد کنند و در جشنواره ترافیک و رسانه آن را گزارش دهند.
مرتضی طلایی از خبرنگاران به عنوان نمایندگان افکار عمومی و سخنگویان جامعه نام برد و تأکید کرد: مشارکت معنادار مردم با مسئولان، علاوه بر این که محصول عملکرد خود مسئولان است، حاصل کارکرد رسانه¬ها در انعکاس فعالیت¬های مسئولان است.
نایب رییس شورای اسلامی شهر تهران که به عنوان دومین سخنران این مراسم سخن می¬گفت، خاطرنشان کرد: تا زمانی که نتوانیم مشارکت معنادار مردم را در اداره شهر بزرگی مانند تهران اجرایی کنیم، نمی¬توانیم معمای مشکل پیچیده ترافیک را حل کنیم.