آخرین اخبار:
کد خبر:۲۷۲۷۹۹
باهنر در دانشگاه کرمان:

پاسخ روحانی به اوباما در تماس تلفنی / اعتراض نمایندگان به استانداران چپی

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: همین حالا نمایندگان سر و صدایشان بلند شده که چرا باید تمام استانداران چپی باشند و ما هم فعلا نمی‌خواهیم به دست و پای دولت بپیچیم.

 به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو »از کرمان، محمدرضا باهنر عصر امروز در برنامه سیاسی با موضوع «مذاکره با آمریکا »در جمع دانشجویان  دانشگاه شهید باهنر که به همت جامعه اسلامی این دانشگاه بر گزار شده بود،اظهار داشت: 70 سال قبل داستان ما با آمریکا و ابرقدرت‌ها آغاز شد و اگر بعضی‌ها امروز می‌گویندکه  امروز روز آب شدن یخ‌های بین ما و آمریکا است،این یک تصور وتحلیل اشتباه است.

وی با اشاره به تحلیل کار شناسان  اینکه هر حرف و تعاملی ومدیریت می خواهد افزود: امروز روز مدیریت کردن دشمنی ما با آمریکا است.

ب افزود: دشمنی، مبارزه باهنر و رقابت هم می‌تواند، تابع مقررات و ساز و کارهایی باشد و  یخ‌‌هایی که بین ما و آمریکا به وجود آمده ، یکی، دو تا، سه تا یا 10 تا نیست در عمق تاریخ فرو رفته است.

باهنر با اشاره به مشی‌ جنگی انتخاب شده از سوی آمریکا افزود: ، جنگ ادامه می‌یابد که به ایرانی و هم به جنایت‌هایی که آمریکا در سراسر دنیا طی 100 سال اخیر انجام داده و دشمنی هم می‌تواند، به رقابت تبدیل شود.

وی با بیان به اینکه هم‌زیستی مسالمت‌آمیز را بعید می‌دانیم به این زودی‌ها به وجود آید، افزود: و تا زمانی که این خوی و رفتار استکباری عوض نشود و منافع آمریکا ضابطه‌مند نشود، داستان همین است.

باهنر با اشاره به اقتصاد آمریکا تصریح کرد: فاصله اقتصادی آمریکا با کشورهای مختلف بسیار زیاد بود، اما مشخص شد که اقتصاد امریکا بدون رقیب نیست و سرعت رشد اقتصادی این کشورها سرعت بالایی است و آمار پنج، شش سال قبل نشان می‌داد که 55 درصد هزینه‌های نظامی در دنیا شامل تحقیقات، تولید و مصرف سلاح مربوط به کشور آمریکاست و این هزینه با عث شده که آمریکا در رتبه های پایین قرار گرفته است.

وی با اشاره به انفجار 11 سپتامبر دست پروده آمریما بود افزود:، آمریکابا این بهانه استراتژی جدید مبارزه با تروریسم برای خود را طراحی کرد و بعد، افغانستان و عراق را اشغال کرد وبعد گفتند  آمریکا کابل را به پاریس خاورمیانه تبدیل می‌کند

 

 وی با اشاره به تماس تلفنی اوبا با روحانی افزود: گفت: اوباما در تماس تلفنی با روحانی تأکید کرده بود که تا ایران نخواهد، مسائل ما در خاورمیانه برطرف نمی‌شود و رئیس‌جمهور ما هم به وی گفت فعلا بحث ما بر روی موضوع هسته‌ای است وامروز بسیاری از حر فهای آمریکا با شکست رو بر و شده است .

 

باهنر بااشاره به تحریم ها افزود:30 درصد مشکلات اقتصادی مربوط به تحریم‌ها و 70 درصد مربوط به سوء‌مدیریت‌ها ،نداشتن سیاست راهبردی واست.

 

وی با اشاره به انتحاب روحانی به رویس جمهوری تصریح کرد: من در زمان انتخابات  هم گفتم که شعارهای روحانی درباره اعتدال و خردگرایی فقط شعار انتخاباتی نبود و وی به مشورت و خرد جمعی اهمیت می‌دهد و شیخ دیپلمات قدرتمندی است.

 

اعتراص نمایندگان به استانداران چپی

باهنر با بیان اینکه چهار سال امیدوار کننده‌ای در پیش رو داریم، خاطرنشان کرد: مشروط به اینکه تندروهای دو طرف روحانی را اذیت نکنند و همین حالا نمایندگان هم سر و صدایشان بلند شده که چرا باید تمام استانداران چپی باشند و ما هم فعلا نمی‌خواهیم به  دست و پای دولت بپیچیم.

باهنر گفت: معتقدم در کشور اگر تولید سامان پیدا کند، سنگ‌ها و سدهایی که جلوی تولید گذاشتیم، برداشته شود و قانون آزادی فضای کسب و کار را اجرا به پیشرفت‌های خوبی می‌رسیم اجرای قانون آزادی فضای کسب و کار شجاعت، همت و خردورزی لازم دارد.

 

باهنر با اشاره به اینکه دولت جدید بخشی از مشکلات اقتصادی را به گردن تحریم و بخشی را هم به گردن دولت سابق می‌اندازد، گفت: این سخن هم تا یک سال بُرد دارد و باید آثار خردورزی‌ها و سیاست‌های درست اقتصادی دولت بایدمشخص شود.

 

باهنر اذعان داشت: تحریم‌ها اذیت می‌کنند و یک زمانی دولتی‌ها می‌گفتند، این‌ها ورق پاره است در حالی که تحریم‌ها یک جنگ تمام عیار اقتصادی است واگر دولت بحث یارانه را حل کند، تورم 30 درصد و در غیر این صورت 32 درصد می‌شود.

 

وی با اشاره به اینکه رتبه ایران در زمینه کسب و کار در دنیا از رتبه 132 به 152 رسیده است، این رتبه را برای ایران ناشایست وباید فضای کسب و کارمهیا شود.

 

باهنر عنوان کرد: در هر تصمیم اقتصادی عده‌ای ضرر و عده‌ای سود می‌کنند و باید به سمت اعتدال بیشتر حرکت کرد وبا دولتی‌ها صحبت کردیم که 25 درصد از یارانه‌بگیرها را کم‌کم می‌توان حذف کرد و اینکه روحانی گفته است، نمی‌خواهیم در زندگی مردم سرک بکشیم، حرف درستی است، اما موقع مالیات گرفتن که این حرف‌ها را نمی‌زنیم و باید دقیق مشخص شود که چه کسی چقدر درآمد دارد و مودیان مالیاتی مشخص هستند.

 

وی یکی از مسائل امروز کشور را کسری منابع برای پرداخت یارانه‌ها به مردم ذکر و اضافه کرد: جبران این کسری سه راه حل دارد، هزینه‌ها را کم کرد، درآمدها را افزایش داد و یا اینکه از بانک مرکزی قرض کرد و به مردم داد که حالت سوم به درد نمی‌خورد، زیرا یارانه‌بگیرها بیشتر ضرر می‌کنند.

 

وی با بیان اینکه برای پرداخت یارانه‌ها اعلام کردند هر ماه 500، 600 میلیارد تومان کسری داریم، گفت: قبلا هم این موضوع بود که کسری را از بانک مرکزی و یا شرکت‌ها می‌گرفتند ودعواها و اختلاف‌نظر ما با دولت دهم سیاسی نبود و بیشتر کارشناسی بود .

 

این نماینده مجلس اظهار داشت: تورم را می‌توان تا چهار سال آینده یک رقمی کرد و کسی نباید انتظار داشته باشد که تورم تمام شود، زیرا از این خبرها نیست و به تحریم و مسائل دیگر هم ربط ندارد.

 

باهنربا اشاره به تورم  افزود: در مرداد ماه گزارش‌های اقتصادی 46 درصد تورم نقطه به نقطه را نشان می‌داد و تورم پنج ماهه به 36 درصد رسیده بود و خیلی‌ها امیدوارند تا آخر سال تمام شود، تورم تا 10 سال دیگر هم تمام نمی‌شود اما ما امیدواریم که دولت بتواند سال جاری را با تورم 30 درصد تمام کند.

 

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی  با اشاره به مذاکرت افزود: ما اعلام کردیم  فقط در یک بازی برد - برد حاضریم وارد مذاکره شویم وما در بعضی از بازی‌ها قبل  ما باختیم، واز اول انقلاب حدود 30 سال است که ما نباختیم و ما جلوتر رفتیم و آمریکا عقب‌تر رفته است.

 

باهنر با بیان اینکه شناسه انقلاب ما مرگ بر آمریکا شده است، افزود: شناسنامه ما مرگ بر آمریکا و مرگ بر زورگویی، کشتار دسته‌جمعی، تحریم‌ها، تباهی‌ها و زیاده‌طلبی‌ها است وآمریکایی‌ها قبل از اینکه ربع قرن نخست قرن 21 تمام شود در دکترین خود تجدیدنظر می‌کنند و در این امر تردیدی نیست.

 

وی با اشاره به،بر ضد حقوق بشر حرکت کردن‌ها، کشتار جمعی‌ها اقزود:  این دکترین نظامی آمریکا بود واعلام کرد که که 20 سال بیشتر وقت ندارم و باید آمریکا بر همه دنیا مسلط شود و دنیا باید با یک قطب مدیریت شود.

 

باهنر عنوان کرد: زمانی که آمریکا به اشغال افغانستان مشغول شد می‌گفتند،برخی از تحلیلگران داخلی این تحلیل‌ها را داشتند و می‌گفتند، ابتدا افغانستان، بعد عراق و سپس به ایران می‌آید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار