کد خبر:۲۷۳۳۹۴
تختروانچی:
ملاقات ظریف، کری و اشتون در راستای تهیه متن پیشنهادی است
معاون اروپا و آمریکایی وزارت امور خارجه ایران گفت که نشست ظریف، کری و اشتون برای گفتوگو درباره متن پیشنهادی برگزار میشود.

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، مجید تخت روانچی، معاون اروپا و آمریکایی وزارت امور خارجه کشورمان در جمع خبرنگاران داخلی گفت: آنطور که کاترین اشتون گفته، او ابتدا با جان کری و سپس جان کری با لوران فابیوس دیدار خواهد داشت و سپس یک نشست سه جانبه میان ظریف، کری و اشتون برگزار میشود.
وی درباره متن پیشنهادی گفت: یکسری مذاکرات کارشناسی داشتیم که این مذاکرات اکنون به جایی رسیده که ملاقات سه جانبه میان ظریف، کری و اشتون برگزار شود.
به گفته روانچی، متن توافقنامه آماده شده و مذاکرات اولیه در مورد این متن در جلسه سه جانبه صورت خواهد گرفت.
وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: مذاکرات کارشناسی درباره محورهای مختلف صورت گرفته و به خوبی بررسی شده است. انتظار ما این است که وقتی به ملاقات اشتون رفتیم متن آماده باشد تا درباره آن صحبت کنیم.
معاون اروپا و آمریکای وزارت خارجه درباره اظهارات امروز جان کری مبنی بر اینکه به خاطر وجود برخی اختلافات به ژنو سفر کرده، گفت: همانطور که وی گفته در جلسات کارشناسی ایدههایی مطرح شده که این ایدهها در حال تبدیل شدن به متن هستند. البته هنوز نمیتوانیم درباره اینکه آیا به نتیجه می رسیم یا خیر قضاوت کنیم.
مجید تخت روانچی در پاسخ به این سئوال که آیا دیدار دوجانبهای میان ظریف و هیگ برگزار میشود نیز گفت: هنوز خبری در این باره نشده و برنامه ریزی صورت نگرفته است.
وی درباره احتمال تصمیم گیری درباره کاردار غیر مقیم انگلیس نیز گفت: قرار بود امروز با سایمون گس دیدار کنم که به دلیل جلسات داخلی 1+5 موفق نشدیم اما به هر حال این دیدار امروز برگزار میشود و ما در این باره صحبت میکنیم.
روانچی درباره اخبار رسانههای غربی درباره احتمال تعلیق غنی سازی در ایران نیز گفت: بحث تعلیق در برابر تعلیق مطرح نیست. این ایده کنگره است و ما آن را جدی نمیگیریم.
البته ما به طرفهای غربی اعلام کردیم در مرحله اول باید تحریم بانکی و نفتی ایران مورد توجه قرار گیرد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.