کد خبر:۲۷۳۶۰۰

پژوهشکده هوا فضا در دانشگاه شهید باهنر کرمان راه‌اندازی شد

پژوهشکده فناوری‌های هوا فضای جنوب شرق کشور امروز در دانشگاه شهیدباهنر افتتاح شد.
پژوهشکده هوا فضا در دانشگاه شهید باهنر کرمان راه‌اندازی شد

به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، نصرالله گرامی، رئیس دانشگاه شهید باهنر کرمان در مراسم افتتاح پژوهشکده هوا فضا در دانشگاه شهید باهنر کرمان بیان داشت: این پژوهشکده با هدف استفاده هر چه بیشتر از ظرفیت و تواناییهای موجود دردانشگاه های جنوب شرق کشور و برای رفع نیازهای پژوهشی سازمان هوافضا  راه اندازی شد.

 

گرامی، همکاری و تعامل سازمان صنایع هوافضا را با دانشگاه، برای تحقیق برخی از مسائل علمی و پژوهشی مورد نیاز امری ضروری دانست.

 

وی افزود: استان کرمان به عنوان بهشت معادن و داشتن دیگر استعدادها در زمینه های مورد نیاز سازمان صنایع هوافضای کشور ,می تواند میدانی عظیم  برای فعالیت  علمی وپژوهشی آن سازمان باشد.

 

همچنین در این مراسم مهندس سیدمهدی فرحی،  رئیس سازمان صنایع هوافضای کشورضمن قدردانی از همت و تعامل دانشگاه شهید باهنر گفت: ماموریت اصلی درسازمان صنایع هوافضا تامین، طراحی، تولید، به روزرسانی و خدمات پس از فروش پرتاب انواع ماهواره ها است.

 

سردار فرحی با اشاره به پانزدهمین سال آغاز به کار  این سازمان گفت: این سازمان تا کنون  توانسته چندین شرکت دانش بنیان را راه‌اندازی و با بیش از 22 دانشگاه بزرگ کشور تفاهم نامه همکاری امضا کند..

 
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار