آخرین اخبار:
کد خبر:۲۷۳۸۱۳
از سوی انتشارات سروش؛

خاطرات دیپلمات وزارت خارجه آمریکا در خاورمیانه منتشر شد

کتاب «درس های دیپلماسی» اثر جان بردی کیسلینگ دیپلمات آمریکایی با ترجمه غدیر نبی‌زاده از سوی انتشارات سروش منتشر شد.

به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، کتاب «درس های دیپلماسی» اثر جان بردی کیسلینگ دیپلمات آمریکایی با ترجمه غدیر نبی‌زاده از سوی انتشارات سروش منتشر شد؛ کتاب حاضر پنجمین کتاب از مجموعه غرب شناسی این انتشارات است. این اثر خاطرات شغلی جان بَردی کیسلینگ از دوران بیست ساله فعالیتش در سمت دیپلمات وزارت امور خارجه امریکا در چند کشور خاورمیانه و خاور نزدیک است.

 

فعالیت دیپلماتیک او با ارسال نامه استعفای 24 فوریه 2003 از سمت مشاور سیاسی سفارت امریکا در دولت بوش پسر خاتمه یافت. او به این اعتقاد رسید که آمریکا با وجود ادعاهایش نمی‌تواند رهایی بخش همه مردم جهان باشد، زیرا نه مشروعیت آن را دارد، نه توان آزمودنش را.

 

نویسنده کتاب متوجه شده است دولت از تروریسم همانند ابزار سیاست داخلی  استفاده می‌کند و با گرایش‌های روزافزون حاکم بر اقدامات برون مرزی، آمریکا بیش از پیش از آرمان‌های آزادی خواهانه مورد ادعای متفکران خود دور می‌شود.

 

شرح و توضیحات کیسلینگ از موارد مشخص در دیپلماسی آمریکا در منطقه خاورمیانه همراه با تحلیل‌ها و مباحث نظری او در لابه‌ لای اطلاعات اجمالاً واقعی، می‌تواند فضای فکری دستگاه دیپلماسی امروز آمریکا را تا حد زیادی نشان دهد.

 

سرپیچی یک دیپلمات، دریافت ناسیونالیسم خارجی، منابع مشروعیت ایالات متحده، قواعد بازی، کیش دیپلماتیک و هنر کنجکاوی، پنداربافی بروکراتیک و وظیفة ابراز مخالفت، بهای محبوب نبودن ایالات متحده، دیپلماسی عمومی و تنگناهای اقناع، دیپلمات‌ها و روزنامه‌نگاران، دموکراسی سازی سیاره‌ای جرگه سالار، آموزه‌های ضد تروریسم از سازمان انقلابی 17 نوامبر، سیاست داخلی درباره سلاح های اتمی، هزینه دیپلماتیک اطلاعات سری، دودلی دیپلماتیک و آموزه‌های عراق و نگاهی به آینده، پانزده عنوان فصل‌های این اثر است.

چاپ اول این کتاب در 450 صفحه با قیمت 180000 ریال از سوی انتشارات سروش در اختیار علاقه‌مندان مباحث علوم اجتماعی، دیپلماسی و سیاست قرار گرفته است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار