آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۵۱۲۸

روز پنجم جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت چه فیلم‌هایی اکران می‌شود؟

پنجمین روز از هجدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت، پنج‌شنبه یکم خردادماه، با ادامه نمایش آثار سینمایی، نشست‌های تحلیلی و کارگاه‌های تخصصی در باغ‌موزه دفاع مقدس تهران پیگیری می‌شود.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، پنجمین روز از هجدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت، پنج‌شنبه ۱ خردادماه، با ادامه نمایش آثار سینمایی، نشست‌های تحلیلی و کارگاه‌های تخصصی در باغ‌موزه دفاع مقدس تهران پیگیری می‌شود.

نمایش فیلم‌ها از ساعت ۱۵ در سالن‌هایی، چون کرخه، خلیج فارس، هویزه، سوسنگرد، کارون، اروند و مهران برگزار می‌شود.

در سالن کرخه، چهار سانس برای نمایش آثار تدارک دیده شده است. سانس اول از ساعت ۱۵ به نمایش مجموعه‌ای از فیلم‌های کوتاه اختصاص دارد که شامل آثاری، چون «بچه خوان» ساخته اسماعیل عظیمی، «فرزند حبیب» از کریم مهرآبادی، «شازده کوچولو» به کارگردانی عمار خطی و «خارج» اثر محمد حسین عباسی می‌شود.

در ادامه و از ساعت ۱۶:۳۰ مستند بلند «جمال» اثر محمد حبیبی منصور روی پرده می‌رود. ساعت ۱۷:۳۰ نیز مستند‌های بلندی از جمله «چلیپا و هلال» به کارگردانی محسن اردستانی، «داستان بارانی» به کارگردانی حسین نژاد موسی و «خط الغر» اثر فرشاد اکتسابی به نمایش درمی‌آیند. آخرین سانس این سالن در ساعت ۱۸:۳۰ به پخش مجدد فیلم‌های کوتاه، چون «برای کودک بی‌گناه» (امیرحسین فاطمی‌نیا)، «تو کی هستی» (محمد حسین عباسی)، «شورشی» (علی سلمانی)، «عقیق» (امیرعلی صراف)، «نجف تهران» (هادی باقری مقدم)، «جنگجو» (اعظم وایانی)، «یک تکه جان» (ایرج عباسی)، «انتحار» (مهدی فکریان)، «قرمز گلدار» (محمد دیماسی) و «خوابیدن با چشمان باز» (مجتبی قاسمی) اختصاص دارد.

سالن خلیج فارس سه سانس نمایش دارد. در اولین سانس، ساعت ۱۵:۳۰ فیلم سینمایی «پیش مرگ» به کارگردانی علی غفاری اکران می‌شود. در ادامه و ساعت ۱۸، نوبت به نمایش فیلم «صیاد» به کارگردانی جواد افشار می‌رسد. در سانس پایانی این سالن در ساعت ۲۱، فیلم سینمایی «اشک هور» به کارگردانی مهدی جعفری نمایش داده خواهد شد.

در سالن هویزه نیز سه اثر به صورت متوالی اکران می‌شود. فیلم «دست ناپیدا» ساخته انسیه شاه حسینی در ساعت ۱۵، «شمال از جنوب غربی» از حمید زرگرنژاد در ساعت ۱۸ و نهایتاً فیلم «موسی کلیم الله» به کارگردانی ابراهیم حاتمی کیا در ساعت ۲۱ نمایش داده می‌شود.

سالن سوسنگرد در ساعت ۲۰ میزبان فیلم «شمشیر و اندوه» به کارگردانی عماد رحمانی خواهد بود. پس از آن، ساعت ۲۱:۳۰ فیلم «ببعی قهرمان» به کارگردانی حسین صفارزادگان و محمد مهدی شکوری روی پرده می‌رود.

در سالن مهران، از ساعت ۱۵ مجموعه‌ای از فیلم‌های کوتاه از جمله «بچه خوان»، «فرزند حبیب»، «شازده کوچولو» و «خارج» به نمایش درمی‌آید. بلافاصله پس از آن، از ساعت ۱۶ نشست نقد و بررسی این آثار با حضور منتقدان و کارشناسان سینمایی برگزار می‌شود. همچنین ساعت ۱۷:۳۰ برنامه‌ای گفت‌وگومحور با هدف ارائه طرح‌ها و ایده‌های سینمایی شکل خواهد گرفت.

در سالن کارون، نمایش آثار بین‌المللی در سه نوبت ۱۸، ۱۹:۳۰ و ۲۱ برنامه‌ریزی شده است. سالن اروند نیز از ساعت ۱۷:۳۰ تا ۱۹:۳۰ میزبان نشست‌های تخصصی تحت عنوان «کارگاه‌های شناخت و تجربه» خواهد بود. در این نشست‌ها که با حضور مهمانان ویژه، هنرمندان و چهره‌های فرهنگی برگزار می‌شود، پیرامون تحلیل و نقد آثار ایرانی و خارجی گفت‌و‌گو می‌شود.

شایان ذکر است «مدرسه سینمایی شهید آوینی» با عنوان «نسل روایت» به منظور تربیت نسل متعهد فیلم‌ساز، همه‌روزه از ساعت ۹ تا ۱۲ در شهرک سینمایی باغ‌موزه دفاع مقدس به فعالیت آموزشی خود ادامه می‌دهد.

هجدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت با شعار «گفتمان مقاومت، طوفان الاقصی، آزادی قدس شریف» از روز شنبه ۲۷ اردیبهشت آغاز شده و تا سوم خردادماه، هم‌زمان با سالروز آزادسازی خرمشهر، ادامه خواهد داشت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار