روح الله قائد امینی در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، گفت: این بیمارستان صحرایی به همت بسیج جامعه پزشکی در شهرستان صدوق، روستای رستاق استان یزد افتتاح می شود.
وی افزود: بیمارستان صحرایی شهدای جامعه پزشکی، قطب امداد و درمان بسیج جامعه پزشکی در منطقه جنوب شرق کشور است. این بیمارستان به عنوان قطب امداد و درمان است که امروز با حضور آیت الله ناصری(نماینده ولی فقیه در استان یزد) استاندار یزد، معاون استاندار، رئیس دانشگاه، فرمانده سپاه القدیر استان یزد، سردار فتوحی، دکتر رئیس زاده (رئیس بسیج جامعه علوم پزشکی) افتتاح می شود.
معاون امداد و درمان سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور گفت: این بیمارستان روزانه 200 نفر پزشک متخصص عمومی و پیرا پزشک، در دو شیفت صبح و عصر به ارائه خدمت مشغول اند.
وی در ادامه تصریح کرد: برای اولین بار در کشور از بحث خیرین سلامت درخصوص افتتاح بیمارستان صحرایی استفاده کردیم که خیرین سلامت در این بخش پشتیبان مالی و معنوی بیمارستان صحرایی هستند.
قائد امینی با اشاره به بخش هایی که این بیمارستان صحرایی دارد، گفت: این بیمارستان صحرایی دارای بخش های کلینیکی، پاراکلینیکی مختلف، اتاق عمل، سیستم انتقال خون سیار، دندانپزشکی سیار، اتاق عمل سیار، اتوبوس و آمبولانس است که با همکاری دانشگاه علوم پزشکی یزد، بسیج جامعه علوم پزشکی، هلال احمر، معاونت بهداشت و درمان استان، تیپ القدیر و همه سازمان های سلامت محور استان در این منطقه به مدت 5 روز به ارائه خدمات پزشکی به مردم می پردازند.
وی در ادامه تصریح کرد: اولین بار است که در استان یزد بیمارستان صحرایی برپا می شود، در این بیمارستان صحرایی از هلیکوپتر امداد نیز استفاده می شود.
قائد امینی با اشاره به استقرار این بیمارستان بیان کرد: این بیمارستان صحرایی کار خود را از امروز شروع می کند و به مدت 5 روز (تا پایان روز جمعه) اقدامات این بیمارستان ادامه دارد که با استقرار و جمع آوری بیمارستان صحرایی یک هفته طول می کشد.
وی افزود: دلیل انتخاب این زمان برای افتتاح این بیمارستان صحرایی به دو دلیل است. یکی به خاطر قرار داشتن در هفته بسیج و دیگری آغاز تیم کاری جدید در دانشگاه علوم پزشکی یزد که این اقدام برای هماهنگی و وفاق و مدیریت بحران دانشگاه، مدیریت بحران استانداری بسیار مفید است.
معاون امداد و درمان سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور با اشاره به ظرفیت این بیمارستان صحرایی گفت: ظرفیت پذیرش این بیمارستان، بیش از 10 هزار نفر است.
وی افزود: از ابتدای سال 92 تا پایان سال، 70 بیمارستان صحرایی و ثابت را در کشور برپا خواهیم کرد، تاکنون 18 بیمارستان صحرایی و 32 بیمارستان ثابت را افتتاح کردیم.
قائد امینی در پایان گفت: در هفته بسیج بیمارستان های صحرایی را در استان کردستان، کهکیلویه و بویر احمر، کرمانشاه، خراسان رضوی برپا می کنیم که در استان سمنان شهرستان شاهرود برای اولین بار بیمارستان صحرایی برپا می شود، افتتاح بیمارستان بین المللی صحرایی آذربایجان شرقی در مرز خدآفرین را نیز در این هفته داریم.
بیمارستان صحرایی و تمام فعالیت های امداد و درمانی که در حوزه بسیج جامعه پزشکی در سرتا سر کشور و در نقاط محروم و مرزی کشور انجام می شود تجدید میساقی است با امام و شهدا و تجدید پیمانی است با فرامین مقام معظم رهبری درخصوص توسعه حرکات جهادی، بخصوص جهاد در عرصه سلامت در ایران