سیدمحمدحسین موسوی زاده در گفتوگو با خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، درباره رفع فیلترینگ فیس بوک گفت: چون امروزه به راحتی و با استفاده از فیلترشکن می توان سایت هایی که فیلتر شده را مشاهده کرد، پس بحث فیلترینگ تاثیر چندانی بر روی این گونه سایت ها ندارد، البته فیس بوک محیط مبتذل تری نسبت به گوگل پلاس و سایر سایت های این چنینی دارد.
وی با بیان اینکه فیلتر برای برخی سایت ها باعث می شود که خانواده ها نسبت به آنها حساسیت بیشتری داشته باشند؛ ادامه داد: رفع فیلتر با توجه به شرایط امروزی مزیت هایی را خواهد داشت؛ چرا که در حال حاضر حساسیت های زیادی در خصوص فیس بوک وجود دارد؛ طبیعتا رفع فیلتر فیس بوک به همگانی شدن آن کمک خواهد کرد و طرفداران بیشتری در بین جوانان پیدا خواهد کرد.
مسئول فرهنگی بسیج دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی با بیان اینکه به عقیده من رفع فیلتر فیس بوک کارمناسبی نیست، اظهار داشت: درست است که وجود چنین فیلترینگ هایی هم تاثیر چندانی ندارد؛ ولی حداقل از فراگیر شدن فیس بوک جلوگیری خواهد کرد. باید به این مسئله توجه کنیم که در کشورهایی مانند آمریکا و آلمان میزان فیلترینگ کردن سایت ها از کشور ما بسیار بیشتر است؛ علاوه بر آن در کشورهای غربی فیلترینگ به گونه ای است که اگر مخاطب بخواهد وارد سایت فیلتر شده ای بشود با پیغام عدم وجود سایت رو به رو می شود؛ به عبارت دیگر در چنین کشورهایی مخاطب احساس می کند که اصلا چنین سایتی وجود ندارد؛ در حالی که در ایران این چنین نیست و فیلترینگی که از سوی وزارت ارشاد اعمال می شود، بسیار ضعیف است.
موسوی زاده در همین زمینه افزود: اگر قرار است فیلترینگی در کشور وجود داشته باشد، قطعا باید قوی تر اعمال شود؛ اگر مسئله رفع فیلترینگ است، طبیعتا باید فیلتر بودن سایتی به طور کامل برداشته شود.
وی با اشاره به ورود برخی از اعضای دولت به فیس بوک افزود: طبیعتا این کار قبح فیس بوک را می شکند؛ چرا که افراد احساس می کنند وقتی فردی از دولت عضو فیس بوک باشد، طبیعتا آنها هم می توانند عضو این شبکه اجتماعی شوند؛ در حالی که هیچ توجیهی برای ورود به فیس بوک وجود ندارد و اگر افراد قصد اطلاع رسانی را دارند می توانند در سایت های ایرانی مانند نت ایران، جانباز و .... عضو شوند .
مسئول فرهنگی بسیج دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی با بیان اینکه اگر به جای رفع فیلتر فیس بوک، فیلترینگ گوگل پلاس برداشته شود، بهتر خواهد بود، خاطر نشان کرد: در محیط گوگل پلاس هم چت و هم بارگذاری اطلاعات با فیس بوک تفاوت هایی دارد؛ از این رو به عقیده من اگر این شبکه اجتماعی رفع فیلتر شود تاثیر بهتری در جامعه خواهد داشت. و خوشبختانه گوگل پلاس از نظر حاکم بودن فضای ارزشی نسبت به فیس بوک فضای بهتری دارد.