کد خبر:۲۷۶۷۸۰
رئیس جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی:

امروز باید تفکرات بسیج بیش از گذشته احیا شود

رئیس جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی گفت: امروز رسالت بسیج رسالت سنگینی است و ضرورت دارد که تفکر بسیجی بیش از گذشته احیا شود.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بیرجند، هادی زینی ملک آباد روز گذشته به مناسبت هفته بسیج بیان کرد: بسیجی مصداق فریاد عادل‌ترین، عادل خلقت یعنی حضرت علی(ع) است که با ظلم، استکبار و گردن کشی مبارزه کرد و یاور مظلومان بود.

 

وی با اشاره به اینکه امیرالمونین علی(ع) تصویری روشن از بسیج ترسیم می‏ کنند، افزود: بسیج اصطلاحی برخاسته از مبانی و اصول دینی است، بنابراین خدامحوری در آن موج می‏زند.

 

رئیس دانشگاه علمی کاربردی مرکز جهاد دانشگاهی بیرجند تصریح کرد: تفسیرهای التقاطی از مفهوم بسیج و بسیجی با وجود مفاهیم روشن و متفاوت جایگاهی ندارد.

 

زینی ملک آباد بیان‏داشت: در پهنه هستی که ظلم و جور ریشه‏دار شده است، ضرورت بیشتری نسبت به تفکر بسیج و بسیجی بودن احساس می‏شود.

 

وی با بیان اینکه در نظرگاه دین بسیج نقش هدایتی دارد، افزود: بسیج با مفهوم دینی و در همنشینی با مولفه‏های اسلامی از مصادیق روشن خلیفه اللهی است.

 

رئیس دانشگاه علمی کاربردی مرکز جهاد دانشگاهی بیرجند با بیان اینکه رسالت بسیج رسالت سنگینی است، گفت: امروز ضرورت دارد که بیش از گذشته تفکر بسیجی احیا شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار