کد خبر:۲۷۷۵۰۱
مسئول نهاد رهبری دانشگاه صنعتی بابل:
هفته بسیج یادآور یک انسان ایده آل در افق نگاه شهید چمران است
مسئول نهاد رهبری در دانشگاه صنعتی بابل هفتهی بسیج را یاد آور خلق و خوی یک انسان ایده آل در افق نگاه شهید چمران دانست.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، حجت الاسلام حسینی بعد از ظهر امروز در جمع اساتید و دانشجویان دانشگاه صنعتی بابل به مناسبت سی و چهارمین سالگرد هفته بسیج گفت: بهترین راه تبلیغ بسیج و تفکر بسیجی، عمل و کردار درست میباشد.
وی در تعریف بسیج و تفکر بسیجی اظهار داشت: بسیجی؛ پرکار، اهل ایثار، گذشت، با بصیرت و با استقامت است و خدا و کتاب خدا را خوب میشناسد.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل هفتهی بسیج را یاد آور خلق و خوی یک انسان ایده آل در افق نگاه شهید چمران دانست.
حسینی در ادامه با اشاره به نقش غیرقابل انکار بسیج در موفقیتهای نظام، گفت: بسیج حق بزرگی به گردن انقلاب دارد و همیشه بسیجیان بدون ادعا در مسیر توسعه و تعالی نظام گام برداشتهاند.
مسئول نهاد رهبری در دانشگاه صنعتی بابل اضافه کرد: امروز فرهنگ بسیجی با ولایتمداری، دشمن ستیزی و مقابله با استکبار در عرصههای اقتصاد، فرهنگ و سایر زمینهها توانسته است در مقابل جنگ نرم دشمن به ایفای نقش پرداخته و به عنوان یک فرهنگ اصیل در کشور اسلامی ما جایگاه خودش را ثبت کند.
حسینی با بیان اینکه مکتب بسیج برگرفته از نهضت عاشوراست، خاطرنشان کرد: تأسیس نهاد مقدس بسیج در جمهوری اسلامی ایران یکی از نعمتهای بزرگی است که به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و رهبری حکیمانه حضرت امام خمینی (ره) به وجود آمد.
وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به نقش بسیج دانشجویی در دانشگاههای کشور گفت: داشت: وظیفه بسیج دانشجویی اجرای منویات مقام معظم رهبری و ترویج ارزشهای انقلاب اسلامی است.
حسینی در ادامه ضمن اشاره به هفته بسیج، افزود: همه ما تابع منویات مقام معظم رهبری هستیم و وظیفه بسیج دانشجویی اجرای منویات مقام معظم رهبری و ترویج ارزشهای انقلاب اسلامی است.
وی افزود: وظیفه بسیج دانشجویی و دانشجویان بسیجی نسبت به دیگر اقشار بسیج سنگینتر است که باید الگوی راهنمای دیگر اقشار بسیج باشد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.