دانشجو با روشنفکری اجازه دخالت دشمنان در امور کشور را نخواهد داد

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از رشت، در بیانیه شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد لشت نشا آمده است:16 آذر روز مقاومت تاریخی و روز دانشجو، نماد روحیه خروشان جنبش دانشجویی و تجلی بصیرت و مظهر ایثار و استقلال و آزادی است.
این بیانیه می افزاید: دانشجو با روشنفکری و آگاهی های خود هرگز اجازه نخواهد داد دشمنان در امور داخلی و خارجی کشورشان دخالت کنند.ملت همیشه هوشیار ایران همواره در صحنه حاضر است و همچنانکه 16 آذر 1332 سه تن از دانشجویان آگاه و بیدار در راه دفاع از هویت ملی خویش به پا خاسته وجان خود را فدا کردند.
این بیانیه تصریح کرده است: امروز مستکبران عالم با سلاح جنگ نرم و ناتوی فرهنگی در صدد ضربه زدن به انقلاب اسلامی ایران می باشند که در این جبهه دو هدف عمده را دنبال می کنند:1. تخریب هویت ملی – اسلامی و تضعیف باورهای انقلابی و اسلامی از طریق تهدیدات فرهنگی ، سیاسی، اقتصادی و...2. جلوگیری از رشد و توسعه علمی و تحقیقاتی.
در بخش دیگری از این بیانیه آمده است: یاد امام حسین (ع) و واقعه عاشورا همواره در قلب امت بیدار اسلامی زنده است و آنچنانکه حضرت زینب(س) پیام رسان حقیقت عاشورا بود ما دانشجویان نیز جهت تحقق آرمانهای امام خمینی(ره) بنیانگذار جمهوری اسلامی و به تبع فرمایشات مقام معظم رهبری از تلاش باز نخواهیم ایستاد.
در این بیانیه تصریح شده است: تهاجمات نظام سلطه علیه انقلاب اسلامی هربار با چهره ای جدید رخ می نماید آنچنانکه در فتنه سال گذشته عده ای فریب خورده و معاند بازیچه استکبار شدند که با هوشیاری و بصیرت رهبر فرزانه انقلاب اسلامی و پشتیبانی ملت فهیم و همیشه در صحنه ایران پشت سر گذاشته شد.
در ادامه این بیانیه آمده است: دیروز تلاش عاجزانه مستکبرین چهره پلید خود را با ترور دانشمندان ایران اسلامی نمایان کردند، ولی به برکت خون پاک شهدای هسته ای امروزه شاهد پیروزی مذاکرات1+5 هسته ای شده ایم.
در پایان این بیانیه خاطرنشان شده است: ما دانشجویان با پیروی از فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر تولید علم و جنبش نرم افزاری در سنگر دانش خواهیم ماند و همواره از تلاش و کوشش جهت رسیدن به رشد علمی و فناوری باز نخواهیم ایستاد و وظیفه داریم در جهاد با جنگ نرم همچنان ثابت قدم و استوار بمانیم و با اعتلای فرهنگ دینی خود مانع نفوذ اندیشه های الحادی و باور های غیر انسانی مستکبران به باورهای دینیمان شویم و ما افسران جنگ نرم موظفیم بهترین مبلغ اسلام در عصر سرعت و ارتباطات باشیم.