تشکلهای دانشجویی دانشگاههای اصفهان با بیانیهای، از وزارت علوم خواستند از انتصاب افراد مرتبط با فتنه78 و 88 در مسئولیتهای دانشگاهی خودداری کند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اصفهان، تشکل های دانشجویی دانشگاه های اصفهان با صدور بیانیه ای، از وزارت علوم خواستند از انتصاب افراد مرتبط با فتنه 78 و 88 در مسئولیت های خطیر دانشگاهی اصفهان خودداری کند.
متن این بیانیه به شرح زیر است:
«نباید بگذارید حرکت پرشتاب علمی کشور از دور بیفتد .علت آنکه «پیشرفت علمی»، گفتمان اصلی کشور قرار گرفته، این است که پیشرفت واقعی، بدون پیشرفت علمی و فناوری امکان پذیر نیست. باید با حفظ شتاب فعلی، خود را به خطوط مقدم علمی جهان برسانیم تا به یاری پروردگار و به همت جوانان و نخبگان خوش استعداد و فعال کشور، ظرف چهار یا پنج دهه به مرجع علمی جهان تبدیل شویم.»
مقام معظم رهبری 17 مهر92
خلق حماسه سیاسی در انتخابات خردادماه 1392 نشان از آن داشت که ملت مسلمان ایران همچنان همیشه با پایبندی به آرمان های انقلاب و امام، ندای لبیک به «ساختن حماسه سیاسی» مقام معظم رهبری سر داده و با امید به آینده ای بس روشن به تعیین سرنوشت خویش پرداختند.
بی شک آن چه امروز نوید آینده ای روشن و غرق در پیشرفت های متعالی را در برخواهد داشت، درنوردیدن افق های علمی و فناوری است، افق هایی که حاملان آن، عالمان و دانشمندان مومن و متعهدی خواهند بود که از مهمترین عرصه های جولانگه آنان فضای دانشگاه ها است.
نهادی برای تحقق اندیشه ها و اهداف والای جمهوری اسلامی ایران که نه تنها نقش بی بدیل آن در تاریخ سیاسی و اجتماعی کشور و درجهت دهی به فضای افکار عمومی انکار ناپذیر بوده که دشمنان قسم خورده این نظام مقدس نیز به درستی جایگاه آن را درک کرده و در نقطه ثقل توجه و اجرای برنامه های شومشان قرار داده اند، چنانکه اندکی لغزش و اشتباه مسئولان در حراست از آن عواقب خطرناکی را خواهد داشت.
آن چه را که بر این نهاد، در دولت پیشین نظاره گر بودیم -علیرغم وجود ضعف هایی- انجام اقدامات انقلابی در شکستن مرزهای دانش، تسهیل روند تبدیل حوزه های علمی به چرخه های عملیاتی و فناوری، بازکردن فضای کار علمی برای نخبگان پرورش یافته مکتب خمینی کبیر چون احمدی روشن ها و شهریاری ها، گسترش گفتمان ما می توانیم و جسارت علمی، ارتقا بی سابقه و متحیرانه رتبه علمی کشور همراه با کوتاهی دست احزاب و فرصت طلبان غوغاسالار و آرامش نسبی بخشیدن به فضای دانشگاه ها بود.
بدیهی است با روند پیش روی دولت یازدهم در جریان تغییر روسای دانشگاه ها آن چه دغدغه عمده دانشجویان و تشکل های دانشجویی گردیده حفظ و تثبیت شاخص های مذکور،رفع نقایص و ضعف های مترتب برآن و افزودن دیگرنکات مثبت بدان و هم چنین درنظر گرفتن شاخصه هایی بس مهم است که نه فقط مسیر پیشرفت علمی پیش روی دانشگاهیان را دچار خدشه و یا توقف نکند که دامنه آن را گسترانیده و شکوفایی و بالندگی بیشتری را شاهد باشد.
قطع به یقین این مهم جز با انتخاب مدیرانی مومن ، پیشرو و برجسته در عرصه های انقلابی، جهادی و علمی، دارای اعتقاد راسخ به خط امام(ره) و منویات مقام عظمای ولایت، مقاوم در برابر سیاست زدگی و ملتهب شدن دانشگاه ها و جلوگیری از این که دانشگاه به سان سال های 76 تا 84 پیاده نظام احزاب و جریانات سیاسی شود، ساده زیست و پاسخگو به دانشجویان، قائل بودن جایگاه لازم برای تشکل های دانشگاهی، دلسوز نسبت به پرورش صحیح علمی، فرهنگی و سیاسی دانشجویان و تبدیل نشدن آنها به امثال علی افشاری، بدون هیچ گونه سوء پیشینه بویژه در تجربه تلخ فتنه های 78 و 88 و متعهد به قوانین موضوعه کشور خصوصا قانون اساسی میسر نشود.
لذا آن چه مطالبه به حق تشکل های دانشجویی دانشگاه های اصفهان وعلوم پزشکی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است بدین مضمون است که :
ما تشکل های دانشجویی دانشگاه های اصفهان و علوم پزشکی، انتصاب هیچ گونه مسئول با سابقه ی همراهی و همکاری با فتنه گران و عناصر معلوم الحال در فتنه های 78 و 88، بدون تقید به اندیشه ها و آرمان های امام، انقلاب و منویات مقام معظم رهبری و بی توجه به عرصه های پیشرفت علمی را در منصب مدیریت کلان و ریاست تا مدیران خرد دانشگاهی برنتابیده و از این وزارت دقت و توجه کافی را در انجام این امر خطیر انتظار داریم.
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه اصفهان
بسیج دانشجویی دانشگاه اصفهان
بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه اصفهان و علوم پزشکی