کد خبر:۲۷۸۷۵۱
مسابقات ورزشی بسیجیان پیامنور دهدشت در حال برگزاری است
مسابقات ورزشی بسیجیان دانشگاه پیامنور دهدشت و یادواره دانشجوی شهید «هدایت الله طیب» در حال برگزاری است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یاسوج، مسابقات ورزشی بسیجیان دانشگاه پیام نور دهدشت و یادواره شهید هدایت الله طیب از روز گذشته در سالن ورزشی این دانشگاه آغاز به کار کرد.
این مسابقات با تلاش بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور دهدشت در 10 رشته فوتسال، والیبال، هندبال، بدمینتون، تنیس، شطرنج، دو و میدانی، طناب کشی، پنالتی گل کوچک و دارت در حال برگزاری است.
بیش از 500 نفر از دانشجویان این دانشگاه در رشته های مختلف این دوره از مسابقات شرکت کردند.
تا کنون نفرات و تیم های برتر در رشته های والیبال، دارت، شطرج و دو و میدانی مشخص شده و سایر مسابقات در سالن ورزشی دانشگاه در حال برگزاری است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.