کد خبر:۲۷۸۷۹۷
نشست خبری فیلم «تنهای تنهای تنها» -2

مرادی: انرژی هسته‌ای در «تنهای تنهای تنها» به موضوعی فرهنگی تبدیل شد/ سهرابی: عده‌ای فکر می‌کردند این فیلم با هزینه بالا ساخته شده است

مدیرکل طرح و برنام سیمای استان ها گفت: در فیلم «تنهای تنهای تنها» موضوع انرژی هسته‌ای از موضوع سیاسی خارج و وارد فرهنگ می‌شود.

به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، نشست خبری فیلم تنهای تنهای تنها که عصر امروز با حضور سید تقی سهرابی، مدیر کل روابط عمومی صدا و سیما؛ رضا علم‌الهدی، مدیر کل نظارت و ارزیابی استان‌ها؛ جواد مرادی، مدیرکل طرح و برنامه سیمای استان‌ها؛ عمران حیدری، رئیس مرکز سیمای استان‌ها؛ احسان عبدی پور،کارگردان و ادریس عبدی پور، تهیه کننده این در مرکز روابط عمومی صدا و سیما برگزار شد.

 

تقی‌ سهرابی در این مراسم با بیان اینکه در حوزه معاونت سیما در چند سال اخیر اتفاقات خوبی افتاد است، گفت: طبیعتا فیلم «تنهای تنهای تنها» را می توان به عنوان یکی از این اتفاقات خوبی  به شمار آورد که در استان بوشهر رخ داده است. در واقع عبدی‌پور در مرکز این استان توانسته است با تولید فیلمش در محافل بین‌المللی خوش بدرخشد.


وی با بیان اینکه  33 مرکز استانی در کشور مستقر است، ادامه داد: این مراکز در واقع  فعالیت‌های رسانه‌ای هر استان را پوشش می‌دهد.؛ خوشبختانه ما در سه استان کشور دو مرکز داریم و وظیفه اصلی مرکز سیمای استان‌ها طراحی، برنامه‌ریزی، نظارت و ارزیابی تلویزیون است.


مدیر کل روابط عمومی صداوسیما  افزود: هر برنامه‌ای که  در ستاد مراکز استان ها تولید شود، از صفر تا 100 آن برنامه‌ریزی شده و با نظارت خواهد بود، اظهار داشت: کار ستاد این است که بسیاری از فیلم‌ها، مستندها، ‌انیمیشن‌ها و کارهای فاخری که تولید می‌شود را دسته‌بندی، تولید و پخش کند.

 

سهرابی در همین زمینه اضافه کرد: در واقع یکی از کارهای عمده‌ای که ستاد مراکز استان ها انجام می‌دهد بحث حضور در جشنواره های مختلف است؛ در این حوزه می توان به حضور فیلم «تنهای تنهای تنها» در سی و یکمین جشنواره فیلم فجر اشاره کرد؛ همچنین ما سعی می‌کنیم با توجه به اقلیم و گویش‌هایی که در استان‌ها داریم، راهکارهای خوبی عرضه کنیم تا رسانه‌های بیش از پیش خودشان را نشان دهند.


وی با بیان اینکه  در جشنواره فیلم فجر اکثریت افراد فکر می کردند که تنهای تنهای تنها با هزینه بسیار بالایی ساخته شده است، اظهار داشت:  هنگامی که عبدی‌پور قیمت تولید این فیلم را اعلام کرد ، بسیاری باور نمی کردند؛ در واقع صدا و سیمای استان ها با این کار ثابت کرد که می توان با هزینه های معقول نیز آثار خوبی را تولید کرد.


مدیر کل روابط عمومی صداوسیما  خاطر نشان کرد: استعدادهای خوبی در استان‌ها نهفته است که نمونه آن عبدی‌پور است؛ البته نباید فراموش کنیم که امثال وی در کشور بسیار زیاد هستند.


در ادامه عمران حیدری با بیان اینکه  یکی از سیاست‌گذاری‌های رسانه بحث استعدادیابی است، گفت:  وظیفه رسانه این است که علاوه بر حفظ نیروهای رسمی و غیررسمی خود، استعدادهای پنهان استان ها را جذف کند که عبدی‌پور یکی از این نمونه‌ها است.


رئیس مرکز سیمای استان‌ها با بیان اینکه ما کار سفارشی انجام نمی‌دهیم و فقط یاز صفر تا 100 هر کاری را ارزیابی می‌کنیم، ادامه داد:  در سه سال اخیر بیش از 300 ساعت مستند فاخر تولید کرده ام که موضوعات این مستندها  شامل طبیعی، حیات‌وحش، تاریخی و... بوده است.


وی تصریح کرد:  تولید بیش از 246 تله‌فیلم از نمونه‌های دیگر است. هر مرکز بر اساس ظرفیت خود این تله‌فیلم‌ها را تولید کرده است؛ همچنین  18 سریال نیز ساخته‌ایم که سریال «هشت بهشت» تولید مرکز اصفهان آخرین سریال پخش شده از ستاد مراکز استان ها است.

 

حیدری با اشاره به تولید  . 350 ساعت انیمیشن در این ستاد افزود:  با توجه به استعدادها و توانایی‌های مراکز شاید فاخرترین کارهای ما حاصل افرادی است که تمام عوامل آن بومی هستند. در سه سال اخیر 220 جایزه از جشنواره‌های معتبر خارجی و داخلی داشته‌ایم که مهمترین آن ABU است؛ البته در حال حاضر نیز به سوی تولید فیلم‌های انیمیشن و بلند کارتونی حرکت کرده ایم که دو اثر نیز در این حوزه تولید شده است.


رئیس مرکز سیمای استان‌ها با بیان اینکه بسته‌هایی مختلفیرا  که در استان‌ها ارائه کرده‌ایم، خاطر نشان کر: بسته نگارستان  شامل 100 عنوان مستند از فرهنگ بومی استان‌ها، آیین زندگی، نوحه و عزاداری،  بسته خدمت  شامل 100 گزارش برتر خبری را در استان ها ارائه کردیم و الان نیز تولید بسته نگارستان 2 را که شامل 100 فیلم است، کلید زده ایم. 


در ادامه جواد مرادی با بیان اینکه  در فیلم «تنهای تنهای تنها» موضوع انرژی هسته‌ای از موضوع سیاسی خارج و وارد فرهنگ می‌شود، گفت: درست است که عبدی‌پور، کارگردان جوانی است و پشت دوربین از افراد حرفه ای استفاده شده است اما او در جلوی دوربینش از عوامل آماتور استفاده کرده است و ما دیدیم که این ترکیب می‌تواند برای سازمان استمرار داشته و همچنین مفید باشد.


در پایان این نشست رضا علم‌الهدی گفت: امروز تولید استان‌های ما به شدت با تولیداتی که در مرکز استان‌ها صورت می‌گیرد، رقابت می‌کند،زمانی که کار خوب تولید می‌شود صرفا عقبه آن به قدرت مالی خوب برنمی‌گردد.

 

وی خاطر نشان کرد: امروز شبکه‌های استانی ما بیشترین درصد مخاطب را به خود اختصاص داده‌اند و 30 دقیقه از شبکه «نسیم» را دوستان ما در سازمان استان‌ها تولید می‌کند.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار