مهمترین محور جنبش های دانشجویی استکبار ستیزی است
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۷۹۳۰۴
امام جمعه شیراز در خطبه های نمازجمعه:

مهمترین محور جنبش های دانشجویی استکبار ستیزی است

امام جمعه شیراز در خطبه های نمازجمعه این هفته گفت: قطعا دست کشیدن دانشجویان و جنبش های دانشجویی از روحیه استکبار ستیزی خواست دشمن است و این جنبش ها باید بدانند که نباید ابزار دست گروه ها و جریانات سیاسی شوند.

به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از شیراز، آیت‌الله اسدالله ایمانی در خطبه‌های نماز جمعه امروز با اشاره به 16 آذر ماه سال 1332 گفت:روز 17 آذر ماه وقتی نیکسون وارد ایران شد دانشجویان برای مقابل با استبداد و برای مقابله و انتقام از کودتای ننگین 28 مرداد ماه دست به تظاهرات زدند که رژیم پهلوی دانشجویان را به خاک و خون کشید.


امام جمعه شیراز افزود: جنبش دانشجویی در این 60 سال عمر خود خصوصیات استکبار ستیزی خود را از دست نداده است و  دانشجویان ما باید مواظب باشند ابزار سیاسی دیگران نشوند.

 

وی با بیان اینکه عدالتخواهی و استقلال طلبی دو ویژگی جنبش های دانشجویی است اضافه کرد: در دوران اصلاحات اقداماتی انجام شد تا جنبش دانشجویی را از محور و راه استکبار ستیزی خارج کند و در برهه ای از زمان این جنبش به حاشیه رفت.


ایمانی گفت: قطعا دست کشیدن دانشجویان و جنبش های دانشجویی از روحیه استکبار ستیزی خواست دشمن است و این جنبش ها باید بدانند که نباید ابزار دست گروه ها و جریانات سیاسی شوند.
 

پربازدیدترین آخرین اخبار