برگزاری اولین دوره آموزشی امنیت اطلاعات و شبکه‌های مجازی در قوچان
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۷۹۴۰۱

برگزاری اولین دوره آموزشی امنیت اطلاعات و شبکه‌های مجازی در قوچان

سرپرست دفتر بسیج دانشجویی شهرستان قوچان گفت: دفتر بسیج دانشجویی قوچان اقدام به برگزاری اولین دوره امنیت اطلاعات و شبکه‌های مجازی در سطح این شهرستان کرده است.

محمدابراهیم قارزی در گفت‌‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در مشهد،‌ با اشاره به اهمیت استفاده از اینترنت و فضای مجازی بیان داشت: فضای مجازی و حضور به موقع و موثر در این محدوده یکی از مسائل مهم و حساس بشمار می‌آید؛ بطوری که غفلت باعث پشیمانی خواهد شد.

 

وی افزود: بسیج دانشجویی شهرستان قوچان بحث فضای مجازی را در دستور کار خود قرار داده که امنیت شبکه و اطلاعات، طراحی شبکه و پدافند غیرعامل در فضای مجازی شامل این طرح خواهند بود.


سرپرست دفتر بسیج دانشجویی قوچان تاکید کرد: در پی خبر رسوایی NSA آمریکا مبنی بر سرقت اطلاعاتی در سطح جهان، دفتر بسیج دانشجویی قوچان اقدام به برگزاری اولین دوره امنیت اطلاعات و شبکه‌های مجازی در سطح شهرستان کرده است.


 قارزی ادامه داد: این دوره ویژه تمام دانشجویان بسیجی و غیر بسیجی بوده که به مدت 30 ساعت در دانشکده سماء شهرستان قوچان برگزار خواهد شد و پس از پایان دوره به شرکت‌کنندگان گواهینامه معتبر اهدا می‌شود.


وی خاطرنشان کرد: به علت استقبال دانشجویان و محدودیت پذیرش در دوره اول این کارگاه آموزشی، در آینده‌ای نزدیک دوره‌های دیگری نیز برگزار می‌شود.

پربازدیدترین آخرین اخبار