حمید طباطبائی در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در مشهد، با اشاره به اینکه شناخت مخاطب و در نظر گرفتن نیازهای وی عامل اصلی رونق فرهنگ کتاب و کتابخوانی در جامعه است، تصریح کرد: کتابخانه گنجینهای فرهنگی است که در آن مجموعهای از اطلاعات و دانش بشری گرد آمده و کتابخانه در هر سازمان، نهاد، مراکز تحقیقاتی و دانشگاهی قلب آن مجموعه به شمار میآید.
وی افزود: کتابخانه دانشگاه آزاد قوچان با مساحت 1700مترمربع دارای 70 هزار جلد کتاب بوده که از این تعداد56 هزار و 70 مربوط به کتب فارسی و 13 هزار و 930 جلد آنها مربوط به کتب لاتین است.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد قوچان با بیان این موضوع که محور انتخاب کتاب برای اساتید، دانشجویان و دانشپژوهان یک واحد دانشگاهی نیازهای بالفعل و بالقوه آنان بوده تاکید کرد: یکی از فعالیتهای مستمر یک کتابخانه کنترل و روزآمد نگهداشتن موجودی منابع کتابخانه و ارتباط و مکاتبه با ناشران برای تامین کتب مورد نیاز است.
طباطبایی بیان داشت: با توجه به گسترش دانش و اطلاعات و کشف زمینههای متنوع علمی و تحقیقات و پژوهشهای فراوان، مهمترین دغدغه کتابخانهها در مراکز تحقیقاتی و دانشگاهی ساماندهی و نظم بخشی به انواع منابع علمی با توجه به استاندارهای بینالمللی برای دسترسی آسان است.
وی با تاکید بر اینکه مقالات و پژوهش های در مسیر تالیف توسط اساتید و دانشجویان باید کاربردی بوده، بیان داشت: از مجموعه هشت رشته در این واحد دانشگاهی با حدود 13 گرایش متفاوت مجموعا 709 پایاننامه دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد دفاع شده و 1298 عدد آنها دارای کد است.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد قوچان بیان کرد: تبدیل وضعیت و ارتقای سطح اساتید و دانشجویان و حمایت های مالی از آنها میتواند آنان را برای تالیف و چاپ کتاب و گسترش فرهنگ کتابخوانی در سطح جامعه و بویژه محیطهای دانشگاهی حمایت و ترغیب کند.
طبا طبایی خاطرنشان کرد: شورای انتشارات دانشگاه آزاد قوچان به منظور پیگیری چاپ کتب اساتید این واحد دانشگاهی تشکیل که تاکنون توانسته با برگزاری 36جلسه در خصوص چاپ کتب(تالیف و ترجمه) 15 جلد کتاب را تایید و به چاپ برساند.