لاریجانی در دیدار با «یانگ چیه چی»:
ایران از افزایش سطح تعاملات با چین استقبال میکند
رئیس مجلس در دیدار با عضو شورای دولتی چین تأکید کرد: ایران از هر گونه رویکردی برای افزایش سطح تعاملات دو جانبه و بینالمللی میان دو کشور استقبال میکند.

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، «یانگ چیه چی» عضو شورای دولتی جمهوری خلق چین امروز (یکشنبه) با علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی دیدار و گفتوگو کرد.
رئیس مجلس در ابتدای این دیدار با اشاره به سابقه دیرینه روابط تاریخی و فرهنگی میان دو ملت، اظهار داشت: ارتباطات تاریخی دو ملت ایران و چین پشتوانه مهمی برای رشد و توسعه مراودات دوستانه فیمابین است.
وی افزود: جمهوری اسلامی ایران، کشور چین را به عنوان کشوری مهم در قاره آسیا و معادلات بینالمللی میداند و از هر گونه رویکردی برای افزایش سطح تعاملات دو جانبه و بینالمللی میان دو کشور استقبال میکند.
رئیس مجلس در بخش دیگری از سخنانش با ابراز خرسندی از روند رو به رشد مناسبات دو کشور، تصریح کرد: اراده رهبران و مقامات عالیرتبه جمهوری اسلامی ایران و چین بر گسترش هر چه بیشتر همکاریهای دوستانه در عرصههای مختلف سیاسی، اقتصادی و فرهنگی فیمابین است و در همین راستا باید از ظرفیتها و توانمندیهای فراوان دو کشور در بخشهای مختلف به ویژه صنعتی و انرژی با برنامهریزیهای دقیقتر به نفع دو ملت استفاده کرد.
وی در پایان بر تبادلنظر و گفتو گوهای مستمر میان مقامات سیاسی و پارلمانی دو کشور پیرامون موضوعات منطقهای و بینالمللی تأکید کرد.
در ادامه این دیدار «یانگ چیه چی» عضو شورای دولتی جمهوری خلق چین با ابراز خشنودی از سفر به کشورمان گفت: مقامات عالیرتبه جمهوری خلق چین برای ارتقای سطح همکاریهای دوستانه فیمابین در بخشهای گوناگون با جمهوری اسلامی ایران اهمیت ویژهای قائل هستند و بر تداوم آن تأکید دارند.
وی در همین راستا سفر چندی قبل علی لاریجانی به چین را سفری مهم و پر بار برای پیشبرد توافقات فیمابین دانست.
«یانگ چیه چی» در پایان از تقویت و تحکیم همکاری مشترک در عرصههای مختلف استقبال کرد و گفت: تبادل هیئتهای سیاسی و پارلمانی موجب تقویت درک و شناخت تفاهم فیمابین میشود و روند توسعه همکاریها در عرصههای مختلف را سرعت میبخشد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.