آخرین اخبار:
کد خبر:۲۸۰۶۷۷
به همت بسیج دانشجویی دانشگاه مازندران؛

فیلم «بوسیدن روی ماه» در دانشگاه مازندران اکران شد

فیلم سینمایی «بوسیدن روی ماه» صبح امروز به همت بسیج دانشجویی دانشگاه مازندران اکران شد.
فیلم «بوسیدن روی ماه» در دانشگاه مازندران اکران شد
محمد علی کتابچی در گفت‌و‌گو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ساری، بیان داشت: فیلم سینمایی «بوسیدن روی ماه» صبح امروز با حضور بیش از 500 دانشجوی دانشگاه مازندران اکران شد.
 
وی افزود: این برنامه به همت بسیج دانشجویی و با همکاری معاونت فرهنگی دانشگاه مازندران برگزار شد و استقبال دانشجویان از این فیلم نیز دور از انتظار بود.
 
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه مازندران گفت: برنامه های بسیج دانشجویی همواره با استقبال دانشجویان این دانشگاه همراه بود که البته این استقبال که نشانه اعتماد دانشجویان به بسیج دانشجویی است وظیفه ما را در قبال دانشجویان جهت انجام کارهای اثرگذار سنگین تر می کند.
 
کتابچی افزود: در صورت همکاری و حمایت همه جانبه مسئولان از برنامه های بسیج دانشجویی، بخصوص برنامه های فرهنگی آن، بسیج می تواند به عنوان بازوی دانشگاه خلاء فرهنگی موجود در دانشگاه را پر کند.
 
وی در پایان گفت: این فیلم در راستای سلسله اکران های دانشگاهی در دانشگاه مازندران صورت می گیرد و پیش از این نیز فیلم های «رسوایی»، «گذشته»، «عصر روز دهم» و «هیس دخترها فریاد نمی زنند» در دانشگاه مازندران توسط بسیج دانشجویی دانشگاه اکران و با استقبال گسترده دانشجویان روبرو شد.
 
فیلم سینمایی «بوسیدن روی ماه» که محصول حوزه هنری و سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران است، دومین همکاری محمدی و اسعدیان در مقام تهیه‌کننده و کارگردان بعد از فیلم «طلا و مس»‌ محسوب می‌شود.
 
«بوسیدن روی ماه» درباره دو زن میانسال به نام‌های فروغ و احترام است و بیش از چهل سال آنها در همسایگی هم زندگی می‌کنند، در اواسط جنگ هر دو پسران‌شان به جبهه رفته‌اند و اثری از آنها به دست نیامده است. فروغ از بیماری سختی رنج می‌برد و به‌ گفته پزشکان چند ماه دیگر بیماری او را از پای در می‌آورد تا اینکه خبر می‌رسد باقیمانده جنازه حسین، پسر احترام و نشانه‌هایی از او پیدا شده است... .
 
شیرین یزدانبخش، شبنم مقدمی، رابعه مدنی، مسعود رایگان و صابر ابر بازیگران این فیلم هستند و منوچهر محمدی تهیه‌کنندگی آن را برعهده داشته است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار